Potkan Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Díky, ve verzi s modrýma ručičkama to je prostě dokonalost, bohužel v nejbližších letech se k nim asi nedostanu Myslim, že tady budou asi za nejmíň... http://www.thewatchery.com/IWC-IW371417-Watch-6461.htm?
PhoeniX Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Hm, to nejsou špatné hodinky. A já zase myslím, že jsou to pěkný dreky.
Maras Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Myslim, že tady budou asi za nejmíň... http://www.thewatchery.com/IWC-IW371417-Watch-6461.htm? Hmm super cena ale pro mě jako 20-ti letého studenta............
Návštěvník Tada Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Tak to je velice pěkná cena Portuguese Chrono jsou jedny z mála oblekovek, kterým chronograf opravdu sluší Vypadají skvěle i na normální běžné nošení. Jsou lehoučké a člověk o nich na ruce skoro neví Což mi na nich vadilo
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 dneska jsem na ně koukal u dušáka.... celkem fajn, mamce se taky líbily
xlaque Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Spominal som tu niekde reklamu na pilotky, podobnu tej ako na Porsche. Prekvapivo som ju teraz našiel a funguje, tak kto chce, nech sťahuje
Murphy97 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 pěkný příběh Kazaame... Na začátku června t.r. jsem strávil 3 dny v Schafhaussenu. Návštěvu muzea jsem si nemohl nechat ujít. Byli jsme tam s manželkou vlastně sami, průvodkyni jen pro sebe. Ve výlohách muzea nádherné kousky a krásný průřez historií této firmy. Později, v shopu se nám opět perfektně věnovali, na ruku dostanete zkusit, na co si ukážete. Zdvořilostní otázky odkud jste, proč IWC, apod. jsou běžné. Na závěr bylo samozřejmostí předání katalogu (no, katalogu - knihy, vazby o více jak 300 stranách s ceníkem), brožury z muzea, Watch International magazine a vizitky prodejce. Zajímal jsem si i nějaké příslušenství ke kamarádovým Mark XVI, prodavačka byla velmi ochotná, poslala vizitku, cenu a vzkaz, že na ní se určitě dohodnou. Co dodat, snad jen, že doufám, že se tam brzy vrátím...
cortes1990 Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 zdravim Musim sa s vami takisto podelit o moju osobnu skusenost s totoznym modelom V utorok som sa po skonceni vyucovania rozhodol ze si skocim do mesta pozriet nejake kosele k obleku, (o mesiac mam stuzkovu) kosele nic moc (okrem marksa a spenecera) ale kedykolvek ked som v centre tak skocim aspon okuknut vyklad u pana jozefa maskala a tak pozeram pozeram a zrazu neviem preco zdvihol som zrak a nad hlavou na skle videl napis IWC Shaffhausen ( ked som bol asi v juni v predajni prehodil som s maskalom par viet a zmienil sa ze ma prist do predajne dalsia kvalitna znacka a jeden z mojich tipov bol prave na tuto znacku ). Okamzite som vosiel do predajne a hladal vitrinu IWC, nasiel a tam uvidel tie najkrajsie (no tak top 10) hodinky na svete cumel asi pet minut potom prehodil s predavackou par slov a spytal sa ci by mi mohla ukazat "tie big piloty" odpovedala ze samozrejme. Vybrala ich a ja som si dal z ruky dole svoje steiny B-uhr II ona nieco ze pekne hodinky a bla bla no ja som iba pozeral na tie BP-cka, ruky sa mi triasly jak muhamadovi alimu FAKT a pomaly ich dal na ruku stale sa mi triasly ruky cize som ani nemohol poriadne sledovat vsetky tie dokonale detaily (by ma zajimalo co si o mne myslela predavacka ) a musim povedat ze napriek velkosti mi nepripadali nejake super velke proste mi sedeli (ten pocit popisoval clen M916 v recenzii k modelu prim sport 45 tak si to najdite ), maju nadherne puzdro, super mega hi-fi ARko a este zapinanie remienka tak to je kapitola sama o sebe proste cisty luxus tak krasne klipnutie som uz dlho nepocul ide zaroven velmi lahko aj tuho proste parada a od tej chvile si myslim ze vsetky ostatne hodinky na temu B-uhr su iba kompromisom napr z glashutte original navigator som take pocity nemal vôbec...... .... no rozhodol som sa ze raz si tie hodinky kupim a dufam ze to stihnem do tridsitky tak to je moja troska a ..... snad do 11 a stvrt roka napisem peknu recenziu
micho Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 zdravim Musim sa s vami takisto podelit o moju osobnu skusenost s totoznym modelom V utorok som sa po skonceni vyucovania rozhodol ze si skocim do mesta pozriet nejake kosele k obleku, (o mesiac mam stuzkovu) kosele nic moc (okrem marksa a spenecera) ale kedykolvek ked som v centre tak skocim aspon okuknut vyklad u pana jozefa maskala a tak pozeram pozeram a zrazu neviem preco zdvihol som zrak a nad hlavou na skle videl napis IWC Shaffhausen ( ked som bol asi v juni v predajni prehodil som s maskalom par viet a zmienil sa ze ma prist do predajne dalsia kvalitna znacka a jeden z mojich tipov bol prave na tuto znacku ). Okamzite som vosiel do predajne a hladal vitrinu IWC, nasiel a tam uvidel tie najkrajsie (no tak top 10) hodinky na svete cumel asi pet minut potom prehodil s predavackou par slov a spytal sa ci by mi mohla ukazat "tie big piloty" odpovedala ze samozrejme. Vybrala ich a ja som si dal z ruky dole svoje steiny B-uhr II ona nieco ze pekne hodinky a bla bla no ja som iba pozeral na tie BP-cka, ruky sa mi triasly jak muhamadovi alimu FAKT a pomaly ich dal na ruku stale sa mi triasly ruky cize som ani nemohol poriadne sledovat vsetky tie dokonale detaily (by ma zajimalo co si o mne myslela predavacka ) a musim povedat ze napriek velkosti mi nepripadali nejake super velke proste mi sedeli (ten pocit popisoval clen M916 v recenzii k modelu prim sport 45 tak si to najdite ), maju nadherne puzdro, super mega hi-fi ARko a este zapinanie remienka tak to je kapitola sama o sebe proste cisty luxus tak krasne klipnutie som uz dlho nepocul ide zaroven velmi lahko aj tuho proste parada a od tej chvile si myslim ze vsetky ostatne hodinky na temu B-uhr su iba kompromisom napr z glashutte original navigator som take pocity nemal vôbec...... .... no rozhodol som sa ze raz si tie hodinky kupim a dufam ze to stihnem do tridsitky tak to je moja troska a ..... snad do 11 a stvrt roka napisem peknu recenziu Velmi pekne napisane...
micho Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Pripajam zaujimave porovnanie Portuguese vs Big Pilot, aj s kopou peknych fotiek: Portuguese vs BP
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se