Prorok Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Další kousek je oblečení na motorku od firmy Rockway Adventure velikosti XL. Součástí jsou i teplé vložky, ale ty už jsem nefotil. Oblečení neni roztrhané, jen trochu zaprášené z garáže. V oblečení jsou i chrániče. Když jsem jezdil, tak mě to sedělo i na chlapa 193 cm s váhou 113 kg Cena za vše je 2.500,- Kč Tom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky