tommasini Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Ahoj, Za kamaráda, mlčícího člena tu mám na prodej moc pěknou limitku. Jedná se o chronografy se závodnickou DNA. Limitovaná edice byla vydaná k příležitosti výročí 50 let od posledního triumfu legendárního Juana Manuela Fangia ve formuli 1. Na ciferníku a proskleném dýnku je proto podpis závodníka. Limitovaná edice čítala 4000 ks. Ciferník má hezký sunburst a mění barvy od skoro černé po světlou šedou. Popis hodinek: Automatický chronograf Tag Heuer. Velikost pouzdra 41mm Strojek Calibre 16 Vodotěsnost 50 m Hodinky mám u sebe a co jsem zkoušel tak funguje. Rozběhnou se hned, chrono nuluje, datum překlápí. Kamarád mi taky říkal, že neobjevil nic, co by nefungovalo. Pouzdro nese známky používání, viz např škrábanec na boku na foto 3, ale zvýraznil jsem to záměrně. Na fotce 4 a 5 je hezky vidět, že v reálu je skoro neviditelný. Stejně tak luneta, která bývá často hodně odrbaná, nese u tohoto kousku pouze lehké oděrky. Celkově bych řekl, opravdu pěkný stav. K dispozici jsou hodinky na kovovém tahu a guma Tag Heuer se sponou Tag Heuer. Dále knížečka s návodem a nevyplněná garanční kartička. Takže vlastně pouze hodinky a dva náramky. Cena 48 000 Kč Možno zaslat nebo osobní odběr Praha 5 – Kladno.
Doporučené příspěvky