DarylVanHorne Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Hodně svébytný design nabízela značka Envision s modelem Prizm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K mé radosti nechyběla ani značka MAEN, u které bylo hned jasné, jaké modely půjdou na zkoušku na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mikrobrandy mají sice pole otevřené, ale v ani v hodinářském prostředí není lehké zákazníka (povětšinou velmi vybíraného) zaujmout. K tomu dopomáhá v nejvyšší míře právě design, který rozhodně vyjde levněji, než vývoj nového modulu, nedej bože vývoj strojku. Kromě výše zmíněných značek byly další a bylo jich mnoho, které vsadily veškerý důraz na zajímavé provedení číselníků. Samozřejmě nechyběly polodrahokamy - nejčastěji stále populárnější aventurín, ale i tygří oko a další. Velmi unikátní číselníky, a navíc v pěkném pouzdře, nabízí značka AWAKE. Hodinky na fotkách mají číselníky zdobené speciální vietnamskou technikou lakování - Son Mai. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
DarylVanHorne Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 (upraveno) Echo Neutra a jejich masivní potápky. Bohuzel luneta mně vůbec, ale vůbec ne oslovila - škoda. Jinak by to byly perfektní tooly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zajímavá byla i Německa značka Viribus Unitis. Jen to jejich logo poněkud připomíná UN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky Helveti jsem měl možnost si konečně osahat Formexy. To jsem fakt neměl dělat - ale znate to... Každopádně kromě Formexů vystavili o kousek dál i modely dříve slavné Nivada Grenchen. Upřímně na retro nejsem, ale tohle se fakt povedlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdo měl to štěstí, mohl v sobotu potkat i pana Igora Sirotu, který je živou encyklopedií světa hodinařiny. No a copak měl pan Sirota na ruce? Samozřejmě něco zcela mimózního Místo co jste kde viděli, tedy foto této úžasné šílenosti hodím sem. Ano, Ta Lebka otevírá oči a padá ji čelist - cyklus pohybu očí a padající čelisti proběhne 1x za hodinu. A taky to umí i čas, jen nejde moc přečíst, ale kdo by takový detail řešil, když má místo číselníku oživlou lebku A to je konec - pardon za zpoždění, ale jak jsem psal, sice jsem fotil, ale ne svým mobilem a až dnes mě napadlo si o ně říct Upraveno 20. prosince 2025 uživatelem DarylVanHorne 4
Lucky Lucaso Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Taky jsem byl. A asi jsem uchylnej na chrona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
hator Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna V 20. 12. 2025 v 14:06, DarylVanHorne napsal: K vidění byly také hodinky ELKA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obecně by se o Micro Praha dalo říci, že se jednalo o výstavu zajímavých číselníků, v různých barevných provedeních. Dalším jasným zástupcem je bezpochyby Straum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koukám dlouho po titanových. Jaká je cenovka přímo na Micro? Stejná jako eshop nebo plus clo a daň dané země?
DarylVanHorne Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna (upraveno) Na Micro mělo dost prodejců výhodnější ceny než na e-shopu. Upraveno 6. ledna uživatelem DarylVanHorne 1 1
FantasticFabio Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Na Micro mělo dost prodejců výhodnější ceny než na e-shopu. Co jsem se zajímal u některých značek ….. tak jsem litoval, že sem si dal stopku na nákup ! Ceny totiž super! Bylo to u lidovějších značek …. Když sem byl u March Lab …. Tak to bylo taky levnější než v e-shopu …. Takže jo, nákup na Micro je ok ! 1
Lookyn Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna V 20. 12. 2025 v 15:12, DarylVanHorne napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdo měl to štěstí, mohl v sobotu potkat i pana Igora Sirotu, který je živou encyklopedií světa hodinařiny. No a copak měl pan Sirota na ruce? Samozřejmě něco zcela mimózního Místo co jste kde viděli, tedy foto této úžasné šílenosti hodím sem. Ano, Ta Lebka otevírá oči a padá ji čelist - cyklus pohybu očí a padající čelisti proběhne 1x za hodinu. A taky to umí i čas, jen nejde moc přečíst, ale kdo by takový detail řešil, když má místo číselníku oživlou lebku @DarylVanHorne Nepamatuješ si, co to bylo za značku? _______________________________________________________________ Jinak já jsem šel na Micro s tím, že se jen podívám a že určitě nic nechci kupovat, takže je Vám asi jasné, jak to dopadlo... Parametry, designem, strojkem, materiály a prostě tak nějak úplně vším mě naprosto uchvátily potápky od značky Trematic, takže jsem ty světle modré na místě objednal a zaplatil zálohu. V době výstavy byla cena 1200 EUR, v rámci výstavy sleva na rovných 1000 EUR Ofiko web výrobce už nyní uvádí cca 1500 EUR, takže mám jako bonus ještě dobrý pocit, že jsem nakoupil za super cenu a už se na ně moc těším! Omluvte prosím kvalitu fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
FantasticFabio Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 2 hodinami, Lookyn napsal: @DarylVanHorne Nepamatuješ si, co to bylo za značku? _______________________________________________________________ Jinak já jsem šel na Micro s tím, že se jen podívám a že určitě nic nechci kupovat, takže je Vám asi jasné, jak to dopadlo... Parametry, designem, strojkem, materiály a prostě tak nějak úplně vším mě naprosto uchvátily potápky od značky Trematic, takže jsem ty světle modré na místě objednal a zaplatil zálohu. V době výstavy byla cena 1200 EUR, v rámci výstavy sleva na rovných 1000 EUR Ofiko web výrobce už nyní uvádí cca 1500 EUR, takže mám jako bonus ještě dobrý pocit, že jsem nakoupil za super cenu a už se na ně moc těším! Omluvte prosím kvalitu fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Výborná volba ! Za ty prachy ! Super !!!
Lookyn Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Ještě jsem vylovil v mobilu jeden rychlocvak Tohle mě designem celkem oslovilo, ale parametrově už ne... Tuším Sellita 200, ocel a cena taky k 1000 EUR, takže u mě celkem jednoduše vyhrál Trematic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se