Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento mikrobrand působí od roku 2016 v Singapuru. https://vario.sg/

V nabídce má jak hodinky s ručním nátahem,  automaty , stejně tak i Quartz modely. Nedávno jste je mohli potkat na Micro Praha.

Mě osobně nejvíce zaujal jejich model Versa - hranatý Quartz s dvěma ciferníky, které si podle libosti můžete během pár sekund přesunout zespodu nahoru a máte tak vlastně dvoje různé hodinky v jednom. Funguje to  Takto

Nabízí se jistá vzdálená podobnost s JLC Reverso nebo jedním modelem od Cartieru. Každý ciferník má vlastní strojek a vlastní korunku. Můžete je využít pro dva různé světové časy nebo prostě jen přehodit, když Vás jedna barva ciferníku přestane bavit. V nabídce jsou různé verze - černá -bílá, stříbrná-bílá, černá-zelená a další.

Vario VERSA Reversible Dual Time Watch

• Case length: 40mm
  • Case width: 26mm
  • Case thickness: 12mm
  • Dial: 2 Tone Sector / Enamel
  • Crystal: flat sapphire with inner AR applied
  • Lug width: 20mm
  • Case Material: 316L stainless steel
  • Movement: 2 x Ronda Slimtech 1062 1 Jewel repairable Swiss quartz movement with 6 year battery life
  • Battery: No.321 (SR616SW)
  • Water resistance: 5 ATM
  • Strap: Veg Tan Italian leather with deployant clasp
  • Warranty: 2 year global warranty

Colours
Available in Red, Green, Blue with Silver Sector Dial on all 3 versions (Limited Edition of 100 each)

Hodinky získaly ocenění Design Award 2025

Objednal je před týdnem a dnes dorazily. Naživo jsou stejně fajn jako na fotkách, moc pěkné balení s cestovním pouzdrem, extra řemínkem a náhradní sponou. Také přístup a komunikace ze strany Ivana a Judy z Vario byla skvělá. 

Až bude čas, hodím sem nějaké živé fotky. Nyní jen fotky z webu.

xvario_versa_2_portrait.jpg

vario_versa_12_sm.jpg

x2f0a1635sm.jpg

2f0a0279sm.jpg

• Like 1
Odesláno

Tyhle jsem si zkoušel toto pondělí v Praze. Zajímavý počin za rozumné peníze. Ještě mne zaujal jejich model Futurist. Ten mi také seděl dobře. Zejména ta zelená varianta je super.

Odesláno

Díval jsem se na ně na nádraží, docela jsem se na ně těšil, ale naživo mi přišly až moc hodně tlusté.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...