Ondrej71 Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince Tento mikrobrand působí od roku 2016 v Singapuru. https://vario.sg/ V nabídce má jak hodinky s ručním nátahem, automaty , stejně tak i Quartz modely. Nedávno jste je mohli potkat na Micro Praha. Mě osobně nejvíce zaujal jejich model Versa - hranatý Quartz s dvěma ciferníky, které si podle libosti můžete během pár sekund přesunout zespodu nahoru a máte tak vlastně dvoje různé hodinky v jednom. Funguje to Takto Nabízí se jistá vzdálená podobnost s JLC Reverso nebo jedním modelem od Cartieru. Každý ciferník má vlastní strojek a vlastní korunku. Můžete je využít pro dva různé světové časy nebo prostě jen přehodit, když Vás jedna barva ciferníku přestane bavit. V nabídce jsou různé verze - černá -bílá, stříbrná-bílá, černá-zelená a další. Vario VERSA Reversible Dual Time Watch Case length: 40mm Case width: 26mm Case thickness: 12mm Dial: 2 Tone Sector / Enamel Crystal: flat sapphire with inner AR applied Lug width: 20mm Case Material: 316L stainless steel Movement: 2 x Ronda Slimtech 1062 1 Jewel repairable Swiss quartz movement with 6 year battery life Battery: No.321 (SR616SW) Water resistance: 5 ATM Strap: Veg Tan Italian leather with deployant clasp Warranty: 2 year global warranty Colours Available in Red, Green, Blue with Silver Sector Dial on all 3 versions (Limited Edition of 100 each) Hodinky získaly ocenění Design Award 2025 Objednal je před týdnem a dnes dorazily. Naživo jsou stejně fajn jako na fotkách, moc pěkné balení s cestovním pouzdrem, extra řemínkem a náhradní sponou. Také přístup a komunikace ze strany Ivana a Judy z Vario byla skvělá. Až bude čas, hodím sem nějaké živé fotky. Nyní jen fotky z webu. 1
Oldav Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince Tyhle jsem si zkoušel toto pondělí v Praze. Zajímavý počin za rozumné peníze. Ještě mne zaujal jejich model Futurist. Ten mi také seděl dobře. Zejména ta zelená varianta je super.
STRKKT Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince Díval jsem se na ně na nádraží, docela jsem se na ně těšil, ale naživo mi přišly až moc hodně tlusté.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se