Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prodám tento dalekohled, který mi leží rok pod postelí. Kupováno zde ve stavu nového a tak i zůstal. Smontoval jsem jednou, nemám bohužel možnost mít trvale složeno. Je k tomu spousta čoček a cajků. Prodám včetně obalu na tubus a kufru na hlavu stativu. Stativ taky v pohodě. Prostě komplet. 

Cena: 7.999 CZK, předání možné na Vysočině nebo v Praze. 13.1 jedu do Blavy a tak nějak cestuju po celé ČR, tak se případně domluvíme. Posílat se mi to nechce.

Odkaz: https://www.novedalekohledy.cz/catalog/telescopes/catadioptrics/view/telescope_sky_watcher_1021300_eq_2_art_no_843211/

Děkuji za prostor. Výměna možná, ale nevím za co, možná něco na střelbu (kolimátor, náboje, přibližovat ke kolimátoru,....)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • po 3 týdnech...
  • Vytvořit...