Vomi Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Nabízíme své ikonické Breitling Navitimer ref.1806 Iraqi air forces. Breitling Navitimer Ref. 1806 ze 70. let minulého století jsou jedny z nejlegendárnějších hodinek a neni je asi třeba více představovat. Na zadní straně pouzdra je vyryto logo Iraqi Air Force, což je charakteristický rys, díky kterému jsou tyto hodinky obzvláště atraktivní pro sběratele vojenských hodinek. Tyto hodinky byly ve službě irackého letectva,které tento model používalo od 70.let minulého století. Hodinky jsem koupil asi před 7 lety od člena Chronomagu a nosil jsem je zcela výjimečně. Servisní historii neznám, ale hodinky chodí zcela spolehlivě a odchylku jsem při nošení nepozoroval. Cena 95 tisíc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vomi Odesláno 3. ledna Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna (upraveno) V 27. 12. 2025 v 16:08, Vomi napsal: Nabízíme své ikonické Breitling Navitimer ref.1806 Iraqi air forces. Breitling Navitimer Ref. 1806 ze 70. let minulého století jsou jedny z nejlegendárnějších hodinek a neni je asi třeba více představovat. Na zadní straně pouzdra je vyryto logo Iraqi Air Force, což je charakteristický rys, díky kterému jsou tyto hodinky obzvláště atraktivní pro sběratele vojenských hodinek. Tyto hodinky byly ve službě irackého letectva,které tento model používalo od 70.let minulého století. Hodinky jsem koupil asi před 7 lety od člena Chronomagu a nosil jsem je zcela výjimečně. Servisní historii neznám, ale hodinky chodí zcela spolehlivě a odchylku jsem při nošení nepozoroval. Cena 95 tisíc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Do Nového roku s novou cenou 89 tis. Upraveno 3. ledna uživatelem Vomi 1
Vomi Odesláno 9. ledna Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna Rozumným cenovým nabidkám se nebráním, pěkný víkend.
Vomi Odesláno 20. ledna Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna Nejlevnější Breitling 1806 Iraqi air forces 85 tis
Doporučené příspěvky