HB63 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 26.7. 18:00,The Pub II.,stoleček č.2 je zamluven.Snad se tam vejdeme:whistle:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 mrzí mě to, ale tentokrát musím vynechat - důvod - dovolená a manželské povinnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Když bude nejhůř,tak to zruším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Artur N.: nerikal jsi neco o dovolene a malovani? To by zena mela pochopit, ze po celodennim malovani si potrebujes odpocinout u plznicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Ostrava zdraví Plzeň. Koukám na Vaše vlákno a zjišťuji, že plánujete pokec na zítra. Já budu tak na 70% v Plzni ve středu. Lidi okolo hodinek bývají v principu velmi v pohodě. Pokud byste přesunuli setkání o den, rád bych se zastavil na pokec. Jsem tu sice relativně nový, ale lidi od hodinek mi sedí. Takže sice nikoho z Vás neznám, ale rád poznám. Toš tak, no. Jsem řekl, co jsem chtěl říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Toš nic no. .. Sorry, že jsem se zeptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 lukin_ova: Sorry, byl to komorni pidisraz a PUB uz byl zamluvenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Plzeň mam z okolních lokací asi nejblíž taky bych někdy rád zašel..ale je pro mě realný pouze pátek či sobota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Blíží se konec roku,nepodnikneme něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Konec roku je az za tri mesice Jinak ja jsem vzdycky pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Jsem též pro, jen na mne nenaléhejte, abych potvrdil účast. Bohužel v práci se mi mění program ze dne na den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Tak co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Tak jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Tak to jsem teda zvedava Nekdo dalsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Tak to jsem teda zvedava Nekdo dalsi? a kdy? dopředu hlásím: 1., 9., 16. a 20. nemohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Tak to zkusim:PUB II,nejaky lednovy ctvrtek,patek?!Docela bych rad videl mrazikovy Steiny LE a Viktorky Laco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Za mne jedině pátek. V týdnu dělám do večera a to už by se mi potom nikam nechtělo. Chrosteiny bych samozřejmě vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Pa 20.1 PUB II,17h,18h ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Jestli nebude problém tak rád příjdu na 18 h. Jen prosím upřesnění místa......Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Pa 20.1 18h. PUB II-nekuracka (Prazska ul.) Arthur N. Georf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se