Victorie Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Ja myslela, ze Salzmanni jsou tutovka U Svejka nemaji tak dobry pivo, hodne spatna pena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Vik, už je to zamluvený. Kdyžtak dostane Tomáš pořádnej díl, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Ok, dam jedno, dve, omrknu Vase kousky a kdyz me to neuspokoji, pujdu k Salzmannum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Je nějaká podmínka pro účastníka ? Já bych rád přišel, ale jsem ještě malinkatý chronomagor a nemám žádný kousek. Ale rád bych si osahal něco z Vaši sbírky, případně na něco zeptal, je-li to možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Je nějaká podmínka pro účastníka ? Já bych rád přišel, ale jsem ještě malinkatý chronomagor a nemám žádný kousek. Ale rád bych si osahal něco z Vaši sbírky, případně na něco zeptal, je-li to možné Určitě přijď:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Sraz 21.2. od 19:00, Restaurant Švejk Riegerova ulice dlubixKristian.novIzTaPamrazikChosef76GeorfVictoriehciq (dorazí někdy během večera) TomNguyen (?) vwtyp11 (dorazí po 21hod?) Kex (?) Bando, těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Tak já teda dorazím. Co mám říct obsluze případně jak váš stůl najdu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Kex se taky pokusí dorazit někdy během večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Rezervačka je v patře na jméno Grambal, kdyby tam byl někdo dřív:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Trochu nečekaně jsem musel zrušit zítřejší dovolenou a musím odfrčet na služebku, tak nevím, jestli vás zastihnu.... Kdyby ne, přeji, ať se vám akce vydaří... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Sraz 21.2. od 19:00, Restaurant Švejk Riegerova ulice dlubixKristian.novIzTaPamrazikChosef76GeorfVictoriehciq (dorazí někdy během večera) TomNguyen (?) vwtyp11 (dorazí po 21hod?) Kex (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Omlouvám se, ale vynechám. Příště se polepším. dlubixKristian.novIzTaPamrazikChosef76GeorfVictoriehciq (dorazí někdy během večera) TomNguyen (?) vwtyp11 (dorazí po 21hod?) Kex (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Do se na to můžem rovnou vy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tome, tak já bez otazníku. Dorazím a mám povoleno s sebou vzít Aquisy mé squaw Navíc jsem včera potkal v Olympii doktora a ten se hrozně těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ok, tak tedy kdo půjde určitě, potvrďte prosím... ať zmenším rezervaci ať nejsme za blbce... Případně to zruším a domluvíme se na jindy... dlubixKristian.novIzTaPamrazikChosef76GeorfVictoriehciq (dorazí někdy během večera) TomNguyen (?) vwtyp11 (dorazí po 21hod?) Kex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 (upraveno) Teď jsem se dozvěděl, že nedorazí další ...... Kua, kluci, co tedy vymyslet náhradní termín. ? Upraveno 21. února 2014 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Klidne, ale hlavne si to musime rict co nejdriv at zrusim rezervaci... Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Já přijdu jestli to stále platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 (upraveno) ja to dneska nedam - vybuchlo mi hlidani a decka se mi samy neulozi... Upraveno 21. února 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak to vypada na cca ctyri-pet lidi... tak co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se