Arthur N. Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Ruda Utery 2.6. po 17 h Parkán, souhlasím ale i s pondělím a čtvrtkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Ja mam ve stredu 3. varsky, takze bych splach dva chrono srazy za sebou. Inu proc ne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Připište se vy všichni, kdo chcete přijít na sraz v úterý 2.6., cca. v 17 h Na Parkán v Plzni: Arthur N. Ruda utrejch (?) Zítra bych podle počtu zde jmenovaných zarezervoval nějaký stolek/stůl/celou hospodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Arthur N. Ruda utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Arthur N. Ruda utrejch rmx ( tak na 50% po 18 hod ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2009 Arthur N. Ruda utrejch rmx ( tak na 50% po 18 hod ) xbenny (po 18h) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2009 (upraveno) Cesta k asi prvnímu plzeňskému srazu je volná. Sraz se uskuteční v šenku "Na Parkánu" 2.6.2009 od 17:30. Stůl pro 8 osob je rezervovaný na jméno "Chronomag". Těším se na setkání. Ještě jednou účast: Arthur N. Ruda utrejch rmx ( tak na 50% po 18 hod ) xbenny (po 18h) dagou (dorazí asi později) Upraveno 26. května 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Ještě jednou účast: Arthur N. Ruda utrejch rmx ( tak na 50% po 18 hod ) xbenny (po 18h) dagou (dorazí asi později) only (pokud dorazí, tak po 20 hodině) well (ještě neví, zda dorazí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Potvrzuji účast.17.30 Parkán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Ja se hluboce omlouvam, ale z objektivnich pricin musim svou ucast zrusit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Ja se hluboce omlouvam, ale z objektivnich pricin musim svou ucast zrusit :-( Určitě to není poslední sraz, budu se těšit příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 připadám si tak nějak provinile, protože musím dnešní účast zrušit, dřív jsem to nevěděl. Moc se omlouvám! hodinky jsem si ráno nachystal doma na stůl a až přijdu večer domů, tak je dám opět do šuplíku:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 připadám si tak nějak provinile, protože musím dnešní účast zrušit, dřív jsem to nevěděl. Moc se omlouvám! hodinky jsem si ráno nachystal doma na stůl a až přijdu večer domů, tak je dám opět do šuplíku:( A zrovna na ty Archimedy jsem se moc tesil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 jsem moc rád, že jste na mě počkali:) a omluvili můj pozdni příchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 také jsem rád všechny poznal doufám, že na další sraz, asi zářijový, dorazí ještě více lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 také jsem rád všechny poznal doufám, že na další sraz, asi zářijový, dorazí ještě více lidí Já za sebe můžu potvrdit, že rád přijdu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Prima pokec a pěkný hodinky, bylo mi potěšením vás poznat. Tak kam příště na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchPetr Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Dobrý večer, zrovna jsem se vrátil z německa ze služební cesty a tímto omlouvám svou neúčast. Snad mi to vyjde na příštím srazu na podzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry285628 takže můžu toto úterý od 15h anebo tutu středu od 17h místo vybere Suzie Rennt? nebo máte někdo nějaký útulný místečko? xbenny: docela bych rád viděl ty Omegy a těším se na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Tak ve středu od 17h, cafe Anděl v Bezručovce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se