xbenny Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Jo to by slo. Jen prijedu bez Omeg - pak jeste neco mam a nechci se o ne cely vecer bat. MiDDDla napsal: Tak ve středu od 17h, cafe Anděl v Bezručovce???
Arthur N. Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Pokud budete mit zajem,tak muzu vzit s Archimedkama taky RLT17(stale z nich mam radost,tak se chlubim:) a manzelky krasne Alba Riki Watanebe, snad je pujci.
Ruda Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Užijte si srazík, tentokrát nestihnu dorazit a asi by mi to ani nebylo dovoleno.
xbenny Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Zajem mam, ale budu tam zitra za chudyho pribuznyho. Voctoky jsou zrovna u doktora, Omegy brat nechci (viz. vyse) a kolega mi Seiko Flieger taky asi znova nepujci. Zbyvaji jen Traser Super Sport. No, v nejhorsim zacnu machrovat s kolobezkou... Arthur N. napsal: Pokud budete mit zajem,tak muzu vzit s Archimedkama taky RLT17(stale z nich mam radost,tak se chlubim:) a manzelky krasne Alba Riki Watanebe, snad je pujci.
Arthur N. Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 takže ve středu bych měl dorazit v 17h a v 18h budu muset běžet:( Povinnosti volají
MiDDDla Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Taky pak budu muset letět, Ale Suzie dokud nebude moci porovnat archimedky se Steinharty, nebude mit klidny spanek...
xbenny Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Ja taky tak. Ale zklidneni spanku Lola Suzie Rennt musim videt... aspon me ty Archimedy prestanou vrtat hlavou :-) MiDDDla napsal: Taky pak budu muset letět, Ale Suzie dokud nebude moci porovnat archimedky se Steinharty, nebude mit klidny spanek...
Arthur N. Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 MiDDDla: a jak s rezervačkou? Minule jsem přišel pozdě, ale když jsem viděl naskládaný hodinky na stole, tak jsem věděl, že jsem spráně Na Parkánu:)
Arthur N. Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 MiDDDla napsal: Taky pak budu muset letět, Ale Suzie dokud nebude moci porovnat archimedky se Steinharty, nebude mit klidny spanek... Tak poproste HB63, aby se stavil má Steiny 44 Automat...
MiDDDla Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Já si myslím, že vzhledem k počtu účastníků, rezervačka není nutná navíc jsme v Andělu "známe firmy". POznavací znamení je krásná blondýnka u stolu... Mohl by HB63 pozvat někdo, kdo se s ním už fakticky setkal???
Arthur N. Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 MiDDDla napsal: Já si myslím, že vzhledem k počtu účastníků, rezervačka není nutná navíc jsme v Andělu "známe firmy". POznavací znamení je krásná blondýnka u stolu... Mohl by HB63 pozvat někdo, kdo se s ním už fakticky setkal??? OK, napíšu HB63 SZ, č. mobilu na něj nemám:(.......blondýnek je hodně, taky jednu doma mám:) Budu se zítra těšit!
HB63 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Je to narychlo,takže svojí účast nemůžu potvrdit najisto,ale pokusím se.
MiDDDla Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Děkuji za účast, bylo to příjemná hodina s příjemnými lidmi.
Arthur N. Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Také děkuji, že jsem mohl být v Andělu a vidět konečně big Steinhart:)
MiDDDla Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Omlouvám se v práci jsem byl bez připojení k internetu, tak nahazuji pár nepovedených fotografií ze setkání...
Arthur N. Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 MiDDla: konečně mi budou doma věřit, že jsem tam byl:) díky za fotky!
HB63 Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Fotky v pohodě,přesně tak to tam vypadalo.Díky za ně.A co Suzie?Už je má doma?
xbenny Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Fotky jsou pekny, je dobre videt rozdil velikosti ruznych pilotek. A jeste sem tam nesmele vykukuji moje Trasery ;-) Bylo to fajn setkani a tesim se na pripadna dalsi. ZB
MiDDDla Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Suzie dnes objednala... a čeká... ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se