Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

musím; mrzí mě to, ale jde to z domu, ceny nastavuji níže než současné na prověřených, ale seriosních webech, např. Knifestock, kde už jsou ceny beztak zbytečně nízko 🙂

Tedy na prodej (tyto nože jsou nové, nebo jako nově, z kamenných obchodů, nebo zde z fóra, samozřejmě komplet balení, samozřejmě nebroušené):

Midgards-Messer Sleipnir - těžko sehnatelný, krásný kus oceli, velký těžký, zabijete s tím buvola; váha přes 0,2 kg, délka skoro 20 cm, 6 mm tlustá čepel.. hustý.. spíše se nedá sehnat, ne v tomto provedení, je Váš za 6,000,- Kč (nový za 300€), info např. zde (koupený zde na fóru od váženého člena): Midgard's Sleipnir Folder – Knyfe

Microtech Bounty Hunter Ultratech - z rodiny Bounty Hunter, Apocalyptic provedení, šrámy nejsou používáním, ale z výroby; ideální velikost, M390 ocel, hezký kousek, obtížně sehnatelný, je Váš za 12.000,- Kč, info zde (zde koupený): Vystřelovací Nůž Microtech Bounty Hunter Ultratech 123-12BH | Moskito.cz

Microtech/Bastinelli Brachial Apocalyptic - nůž, který jsem měl 3x v různě zubatém provedení.. pokaždé jsem ho koupil znovu.. možná to není takový krasavec jako jiní, ale čepel je skvělá a hrozně dobře funguje vyhazování; je Váš za dumpingových 11.000,- Kč, info zde (zde koupený): Vystřelovací Nůž Microtech/Bastinelli Brachial Apocalyptic 268A-12AP | Moskito.cz

Medford Marauder - objektivně nejhezčí nůž, co jsem kdy měl v ruce, velmi těžko jej seženete; velký těžký nůž, čtvrt kila na váze, skoro 25 centimetrů délky; je Váš za rozumných 22.000,- Kč; info zde (koupený zde na fóru od váženého člena) https://www.lamnia.com/cs/p/73550/nože/zavírací-nůž-medford-marauder-h-rip-curl

Více foto, video, osobní ukázka nebo cokoli přes PM;

nepotřebuji ani tak peníze, jako se spíše zbavit jedné ze závislostí, takže samozřejmě můžete nabídnout i výměnu, ale pokud za nože, tak za nějaký skutečný high end (pár nožů si prostě tak jako tak nechávám) nebo za hodinky, protože jsme na hodinkovém fóru, ale taky už toho mám plnou kabelu, tak také spíše více kusů za jednu hodinky, což je dost obtížné nadesignovat tak jako tak 🙂

Fotky jsou mé.. lépe to vynikne, když to budu fotit po jednom, pokud Vás to bude zajímat..

Zatím díky děkuji za pozornost a zdravím.

Jiří

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Vytvořit...