Matys.1989 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Zdar hosi, uvazuju o koupi starsich hodinek. Chci je i nosit, zaroven cekam zachovani hodnoty. Libi se mi treba toto: https://www.chrono24.cz/universalgenve/universal-geneve-chronograph-42201-tri-compax-full-calendar-moonphase-1950--id44297776.htm?SETLANG=cs_CZ&SETCURR=CZK Je na tom neco vylozene spatne? Diky!
Harwey Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna ponukaju sice zaruku 12m, ale nevidim tam nic o vykonanom servise, resp. ci bolo nieco a kedy menene. je to scie zaujimava referencia, ale ja by som sa za 6k poohliadol inde. za tu sumu (mozno za troska viac) uz tu vies kupit starsie expy napriklad, ktore si akotaku hodnotu udrzia. 1
Harwey Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna https://forum.chronomag.cz/topic/183702-rolex-explorer-39mm-214270/ 1
FantasticFabio Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 10 hodinami, Matys.1989 napsal: Zdar hosi, uvazuju o koupi starsich hodinek. Chci je i nosit, zaroven cekam zachovani hodnoty. Libi se mi treba toto: https://www.chrono24.cz/universalgenve/universal-geneve-chronograph-42201-tri-compax-full-calendar-moonphase-1950--id44297776.htm?SETLANG=cs_CZ&SETCURR=CZK Je na tom neco vylozene spatne? Diky! U takto komplikovaných vintážek bych měl strach ze servisu . Zadal jsem do Ch24 vyhledávání “ tri compax “ a vyskočili na mě ještě asi tři značky , které byly levnější . Takže zachování hodnoty je dost individuální …. Souhlasím s návrhem Harwey ! Nebo jsi se už díval do prodejního vlákna ?
FantasticFabio Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Koukal jsem na ch24 a tohle bych viděl jako oukej ! Ty dražší jsou s garancí od chrono a mají i servis z. 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Matys.1989 Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna před 18 hodinami, Harwey napsal: https://forum.chronomag.cz/topic/183702-rolex-explorer-39mm-214270/ Dik, ale toto se mi nelibi
Matys.1989 Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna před 7 hodinami, FantasticFabio napsal: Koukal jsem na ch24 a tohle bych viděl jako oukej ! Ty dražší jsou s garancí od chrono a mají i servis z. 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty Zenithy jsou o dost bliz memu vkusu, ale asi jsem to spatne napsal. Chci opravdu stare hodinky (40.-60. leta), a chci primarne neco, co se mi libi a budu to nosit. V druhe rade se nechci spalit a koupit za 150k neco, co ma jodnotu 50k…
FantasticFabio Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna před 4 minutami, Matys.1989 napsal: Ty Zenithy jsou o dost bliz memu vkusu, ale asi jsem to spatne napsal. Chci opravdu stare hodinky (40.-60. leta), a chci primarne neco, co se mi libi a budu to nosit. V druhe rade se nechci spalit a koupit za 150k neco, co ma jodnotu 50k… Napsal si to srozumitelně , než něco tedy pořídíš , poptej servis . Jestli jsou servisovatelné a co se s nimi může stát , na co si dát pozor. Taky se může stát , že koupíš a pak špatně fungující uložíš do šuplíku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se