SadClown Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Chtěl jsem nějaké dělníky se snadnou údržbou. Koukal jsem po nich nějakej čas a pak přišla nabídka, co se neodmítá. Tak jsou ode dneška doma. Zatím je brzy na nějaké hodnocení, ale jsem z nové hračky klasicky nadšený. Líbí se mi ten nestandardní design. Jen jsem zvědavý, jak si zvyknu na "no date". Ta malá rezerva nátahu mi vlastně kvůli absenci datumu až tak nevadí. Na ruce jsou příjemný, spona díky velké extenzi super. Proti LHC GMT jsou ultrapohodlné. Už se těším, až je hodím v létě na gumu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
nazdarhodiny Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února moc pekny, kdybych nemel pozici toolu pevne obsazenou jinym kouskem, tak by tyhle Brajtle byly horkej kandidat. Blahopreju, uzivej
nazdarhodiny Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 5 hodinami, SadClown napsal: pozici toolu rikam jim ušáci, protoze vypadaj, jak s usima, na obr strany. Jedna korunka ke strojku, jedna k vnitrni lunete, obe sroubovaci s ochranou. JeanRichard. Je v nich stara dobra Eta2824-2 v top, WR 300m, pritom vcelku nizke pouzdo. Delaj mi tooly uz skoro 15let. Zkousel jsem i jine, alle marne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
nazdarhodiny Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února koukam, ze se nenahrala fotka, a uz mi to nejde editovat, tak jeste jednou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SadClown Odesláno 11. února Autor Nahlásit Odesláno 11. února Před hodinou, nazdarhodiny napsal: rikam jim ušáci, protoze vypadaj, jak s usima, na obr strany. Jedna korunka ke strojku, jedna k vnitrni lunete, obe sroubovaci s ochranou. JeanRichard. Je v nich stara dobra Eta2824-2 v top, WR 300m, pritom vcelku nizke pouzdo. Delaj mi tooly uz skoro 15let. Zkousel jsem i jine, alle marne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný kousek, taky mají pár věcí společných 1
SadClown Odesláno 17. února Autor Nahlásit Odesláno 17. února Tak jsou na gumě, jestli je pravda co se říká a nezměkne, tak letí do koše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SadClown Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna Tak jsem je zkusil hodit na Outerknown od Fugasse Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
nazdarhodiny Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna tyhle nato byly dobry, rychle jsem si koupil na svy brajtle, nez je prestali vyrabet. vcelku skoda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se