babaq Odesláno 16. července 2006 Nahlásit Odesláno 16. července 2006 Zdravím všechny. Mám hodinky Vostok K3 Submarine (modrý ciferník, bílé indexy a ručičky) s koženým řemínkem a vzhledem k horkému létu a ne příliš kvalitnímu provedení řemínku se chystám tento nahradit nějakým jiným. Experimentoval už někdo s jiným řemínkem u těchto hodinek? Napadají mě tyto varianty: 1) kovový tah přímo k těmto hodinkám od firmy Vostok, to nevypadá zle... 2) něco jako Darlena Carbon Leather Strap na http://www.timefactors.com/darlena.htm 3) něco jako Darlena Woodland Leather Strap tamtéž 4) případně nějaké kaučukové řemínky, ale to netuším, jak se nosí - např. nepotí se pod tím ruka? Jestli jste někdo zkoušel u těch hodinek jiný řemínek, nehodili byste sem prosím foto? Případně aspoň poslat mně... Díky.
afrikab Odesláno 16. července 2006 Nahlásit Odesláno 16. července 2006 Jojo...resil jsem podobny problem. Nejdriv jsem si koupil reminek Aviator na timefactors.com. Jenze kvuli jeho cene je me ho taky v tom horku lito....no....a tak jsem si objednal Seika s kovovym tahem. V tech se muzu i koupat. Ale abych to dorekl cele. Uvazoval jsem tez o gumovem tahu (k nalazeni tamtez). Jenze zas tak moc te vodotesnosti mych Poljot Aviator neverim.
afrikab Odesláno 16. července 2006 Nahlásit Odesláno 16. července 2006 ....ale jinak. Mrkni na TimeFactors.com a nyjdi si Rhino nylon strap. Pokud se me Sika s kovovym tahem neosvedci, hodim na ne tenhle.
babaq Odesláno 17. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2006 No tyhle Rhino Nylon Straps se mi ale ani trošku nelíbí. Oni je na TimeFactors chvállí, ale mně se jejich design prostě nelíbí. Ty Vostoky mají šanci uspět i při společenském způsobu použití, ale tento řemínek by tu šanci IMO celkem zrušil. Na sportovní použití by asi byly fajn, ale to bych si musel pořídit ještě nějaké společenštější hodinky...
afrikab Odesláno 17. července 2006 Nahlásit Odesláno 17. července 2006 Hehe, tak v cem je problem. Jeste rekni, ze mas pouze jedny hodinky:) K tem tvym modrym by se hodil Rhino strap tzv. Bond (s pruhy). Na timeFactors onehda byl...ted uz jaksi neni, ale na netu jej jiste najdes. Docela vypada i spolecensky.
babaq Odesláno 17. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2006 Nelíbí :-) Naživo jsem ho neviděl a podle fotek nelíbí. Ale i kdyby, tak určitě bez těch proužků, to vypadá naprosto šíleně. Když, tak celý černý (modrá by určitě vypadala jinak než na fotkách a hlavně jinak než na hodinkách; černá je vždycky černá).
babaq Odesláno 17. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2006 Dobre, ukecal jsi me.... Nechtěl jsem tě ukecávat a děkuji za tipy. Jenom se nějak nesešly s mým osobním náhledem... A abych to doplnil, mechaniky mám opravdu jenom jedny. Zato mám doma kopu Watch Magazínů :-)
babaq Odesláno 17. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2006 No to by šlo, ale ten řemínek bude levnější - přeci jenom utápím peníze v důležitějších věcech... ne že bych si nedal říct, ale sám před sebou bych to asi neukecal :-(
vlah Odesláno 19. července 2006 Nahlásit Odesláno 19. července 2006 -> babaq Mám stejné K-3. S kovovým tahem jsou o moc hezčí!!!!! Šetřil jsem a koupil tah s ohybaného plechu.Chyba! Chce to masiv.
babaq Odesláno 20. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2006 -> babaq Mám stejné K-3. S kovovým tahem jsou o moc hezčí!!!!! Šetřil jsem a koupil tah s ohybaného plechu.Chyba! Chce to masiv. Asi si tedy pořídím kovový tah. Kožený už nechci (přece jenom...), guma ani latex nejsou moje hobby :-) a NATO straps jsou dost mimo můj estetický rozsah. Takže se zase pokorně vrátím ke kovu... Díky všem za tipy. Jo a nevíte, jestli ten originální kovový tah je masivní? Fakt bych - když už - chtěl něco pořádného.
zipp Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 ahoj,mam K3,a kupoval jsem rovnou original kovový tah, je to masiv a podle mého názoru velice povedenej,origo je origo.jestli chceš pošlu foto na e-mail
babaq Odesláno 23. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2006 ahoj,mam K3,a kupoval jsem rovnou original kovový tah, je to masiv a podle mého názoru velice povedenej,origo je origo.jestli chceš pošlu foto na e-mail Kdyby se ti chtělo, díky. Ale jsem už de facto rozhodnutý, koupím ten origo kovový tah.
zipp Odesláno 24. července 2006 Nahlásit Odesláno 24. července 2006 ahoj,rozhodl ses dobře. Posílám pár fotek v menším rozlišení,na ten podklad nekoukej...
babaq Odesláno 24. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2006 Vypadá fakt dobře, takže je rozhodnuto... Díky za fotky, jdu do něj. Mimochodem, mám provedení K3 s tmavším ciferníkem a všema ručičkama bílýma, takže bych pak mohl udělat taky pár fotek, jestli mi to tedy půjde :-)
zipp Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 chlape,má recht,já sem naprosto spokojen.je to na věky.za deset let si řeknem!!!!
babaq Odesláno 2. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2006 Takže už mám originál kovový tah ke svým Submarine, přikládám dvě fotky jak to vypadá s tmavě modrým ciferníkem a na ruce... Nechal jsem si je zkrátit, ale budu muset jeden článek vrátit, takto je to moc natěsno.
afrikab Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2006 Nemuzu si pomoct, ale me se NATO strap taky libi:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se