Seamaster Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 4 hodinami, Jarett napsal: Upřednostnil bych servis v Rolexu, právě garantovaná dvouletá tovární záruka je zásadní výhoda .... Pokud Onyx neni ofiko Rolex servis, tak mas asi pravdu. Nicmene s diagnostikou bych ho asi stejne oslovil... Ja po stridavych zkusenostech (a z ofiko servisu z Phy a Brna plati uplne nejvic, ze plkaji jak mlady vrany), verim jen klukum z Iglau. Jeste doplnim info, ktere se moc nevi, ale napriklad Omega v ofiko servisnim manualu uvadi, ze WR testy se delaji s nezasroubovanou korunkou...to, ze to v realu nikdo neriskuje je vec druha... co tim chci rict, ze pokud hodinky jako SD neprojdou tlakovkou (urco ne vic, jak na 10atm), tak je to fakt dost podivny. Prirovnal bych to k tomu, jako kdyz v AAA koupis auto a pak zjistits, ze me hnutou kastli 1 1
Monkey Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 13 hodinami, Seamaster napsal: Tak do PH bych si osobne nedal ani Primky po pedofilnim prastryci... jel bych urcite do Onyxu, kde ti nebudou mazat med a pohadky kolem ustni dutiny. Co by me znervoznovalo, je ta pricina... poskozeni zavitu dynka? Pokud je to pravda, tak to je podezrely...pokud to dynko nekdo fakt nasrouboval pres slic, tak to muze byt poradne drahej prusvih, koncici nejen vymenou dynka, ale celeho pouzdra... zajel bych za Rudou osobne a asap.... good luck! Nechci malovat čerta na zeď ani nikoho strašit, ale pokud by oprava měla dojít až tak daleko, že by se měnilo pouzdro. Což může de facto udělat pouze AD (aby se z hodinek nestaly úplné "frankeny"). Nejen, že bude výměna samotná opravdu nákladná, ale navíc má potenciál snížení hodnoty hodinek. S novým pouzdrem totiž hodinky dostanou i nové sériové číslo, podle kterého bude vždy jasné, že se jedná o servisní pouzdro. Osobně bych doporučil co nejdřívější prohlídku a jasnou identifikaci příčiny netěsnění pouzdra, ať už u AD a nebo v Onyxu (kde mohou být co se týče možnosti řešení flexibilnější) aby bylo jasné v čem tkví problém. 1
MilosDv1 Odesláno 20. února Autor Nahlásit Odesláno 20. února před 23 minutami, Monkey napsal: Nechci malovat čerta na zeď ani nikoho strašit, ale pokud by oprava měla dojít až tak daleko, že by se měnilo pouzdro. Což může de facto udělat pouze AD (aby se z hodinek nestaly úplné "frankeny"). Nejen, že bude výměna samotná opravdu nákladná, ale navíc má potenciál snížení hodnoty hodinek. S novým pouzdrem totiž hodinky dostanou i nové sériové číslo, podle kterého bude vždy jasné, že se jedná o servisní pouzdro. Osobně bych doporučil co nejdřívější prohlídku a jasnou identifikaci příčiny netěsnění pouzdra, ať už u AD a nebo v Onyxu (kde mohou být co se týče možnosti řešení flexibilnější) aby bylo jasné v čem tkví problém. Já to právě chci dát někam jinam i ohledat, protože se mi to nezdá upřímně víčko šlo dotáhnout pouze mi řekl, že poškozený závit. Je otázka jestli tomu tak je už jsem psal do Onyxu tak uvidím. Chci slyšet více názorů... Poté mohu dát vědět jak dopadlo
MilosDv1 Odesláno 20. února Autor Nahlásit Odesláno 20. února (upraveno) Pouze doplním, že jsem ještě jednou debatoval přímo s technikem AD v Car. a sdělil mi, že se nejedná o závit v pouzdru hodinek, ale tisícihran který je poškozený neodbornou demontáží. Tudíž víčko dotáhl a doporučil výměnu víčka. Nicméně tam nětěsnost někde je a nechápu tedy kde to mi již nesdělil... Takže dle Vašich doporučení dám na servis a uvidíme, případně doplním info Tudíž pro mě asi lepší zpráva... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února uživatelem MilosDv1
Jarett Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února No ještě můžeš vyměnit jen dýnko a mělo by to být ok Třeba tohle: https://www.customwatchconcepts.com/product_info.php?products_id=15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Seamaster Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Nejak me stale neni jasny, jestli to po dotazeni dynka teda tesni, nebo ne... pokud ano - vymenis dynko a je to. Pokud ne, je strazeny tisicihran buze byt jenom duledkem neceho dalsiho a desim se ceho... Kazdopadne, good luck... 1
MilosDv1 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února před 15 hodinami, Seamaster napsal: Nejak me stale neni jasny, jestli to po dotazeni dynka teda tesni, nebo ne... pokud ano - vymenis dynko a je to. Pokud ne, je strazeny tisicihran buze byt jenom duledkem neceho dalsiho a desim se ceho... Kazdopadne, good luck... Oni mi je neotestovali potom dotaženi. Byl jsem potom v malém hodinářství, protože mě to nedalo potom co to dotáhl…kde prošli 0.5 bar testem, ale to je asi test k ničemu abych se něco dozvěděl víc. Takže je dam na servis celkový a uvidíme… Tento týden to snad zrealizuji. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se