Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toto jsou “Emefovky”. Tento konkrétní kus se stal hvězdou jednoho dílu nejlepšího českého hodinkového videocastu Ruce a ručičky zde:

Já jsem je bral přímo od Matouše a s láskou občas ponosil. 

Stav: Jedná se o staré hodinky s leštěným pouzdrem. Takže zvlášť čelní strana je vlásečnicemi pokrytá. Je to vidět pod různými úhly světla i když na těch fotkách to vypadá o dost horší, než to je ve skutečnosti. Hodinky jako takové jsou ale dost malé, takže nemyslím si, že by to člověka tolik trápilo. 

Funkčnost: Servis tady byl bůhví kdy a na chodu strojku je to znát. Dost se předbíhají a bylo by potřeba jim dát nějakou péči. Na nošení to nemá moc vliv a popravdě celkově ten ciferník a styl hodinek je spíš na elegantní nošení. Tohle pro mě nikdy nebyly hodinky, kde bych potřeboval honit na vteřiny přesný čas. Strojek bude patrně na bázi nějakého ETA strojku, taže by to neměl být pro hodináře žádný rébus. Po dohodě můžu se servisem pomoct nebo ho zařídit.

Historie a Servis: Dle vybledlé karty jsou hodinky z roku 1992. Servis neznámý, vše zohledňuju v ceně.

Balení: Komplet karty, krabice atd. Matouš mi tam nechal nějaký hnědý řemínek, ale ten se mi nelíbil, nosil jsem je na šedém na fotkách. Celkem jim to sekne. Oba řemeny nechám novému majiteli.

Cena: 9,500 Kč včetně dopravy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Díky 1
  • Vytvořit...