AndyAaron Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Stav: Hodinky ve velice pěkném nošeném stavu. Pouzdro je leštěné, takže vlásečnice se určitě najdou. Na druhou stranu díky svému nízkému profilu s nima člověk o nic nemlátí a díky stylu jsem je nosil jen sporadicky. Nutné je asi podotknout, že původní majitel nechal při nákupu u Stowy vyměnit “cibulovou” korunku za “kladívkovou”. Hodinky tak působí více univerzálně a méně načančaně. Funkčnost: Hodinky chodí bez chybičky. Drží rezervu nátahu, chod je přesný. Z hlavy si to ale nepamatuju, musel bych otestovat. Každopádně jsou bez jakéhokoliv problému. Historie a Servis: Hodinky jsou z července roku 2021. Já jsem druhý majitel, přišly ke mně výměnou z WUS. Balení: Komplet krabice a papíry. Původní řemen se signovanou sponou. To, co vidíte na fotkách je famózní řemen od Jankoxxx (Watchstrapheaven), který můžu k hodinkám nechat. Cena: 19,900 Kč včetně řemene nebo 18,900 Kč bez něj (nové jsou minimálně za 1271 EUR plus doprava). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky