Přejít na obsah

P: Chronoswiss Opus Automatic Chronograph Skeleton Ref. CH7522 S Steel/Gold 18K

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

je na čase po 8 letech soudů vyplatit SJM, tak se nedá nic dělat a je potřeba se s něčím rozloučit. Naštěstí mě osud nenutí jít "na krev," takže prosím nebudeme smlouvat. Výměny také nikoli.

Nabízím ikonu mezi skeletony, Chronoswiss Opus v bicoloru. Na rozdíl od Rolexů je tenhle bicolor velmi dobře vymyšlený a hodinky vlastně vypadají jako celozlaté. Koupil jsem je bez krabice a dokladů u nějakého klenotníka v Říši. Nicméně jsou to skeletony, takže pravost posoudí každý středně pokročilý chronomagor sám. Ale nebráním se prohlídce kdekoli. Jdou bezvadně a byly na servisu v dnes bohužel již zaniklém ateliéru Knespl&Majzlík. Zlatá luneta (vroubkování) je nahoře mírně unavená. Ten flek nahoře na skle je nějaký odraz. Sklo je 100% bez vady, stejně jako stroj a vnitřní luneta.

Jsou na novém řemenu s gumovým spodkem, dám k nim i krokodýlího Taikonauta.

Hodinky jsou dokonalé jako společenské, dokonce ideální spíš ke smokingu a větším událostem než je jen blbá porada v práci. Září podobně jako zlaté suby už asi na kilometr. Na mě je to už trochu moc, no; jsem introvert.

Připomínám, že skeletony by měl mít ve sbírce naprosto každý chronomagor. Tyhle jsou naprosto dokonalé a je v nich parádně vidět každá součástka.

Cena: 140k, předání Praha.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jeremy
  • Díky 1
Odesláno

Nikdo nechce vstoupit do světa lepší hodinařiny, pořád ještě s dobře servisovatelným strojem?

Odesláno

Nejlevnější bicolory v EU na Chrono najdete za 158k. Ocelové za 145.

Vzhledem k absenci krabičky snižuju cenu ne o desítku, ale o 20k.

Takže nová cena pro skvělý higher level společenský skeletony je 120 000,-

Při předání budu mít vibrograf, ať nový majitel vidí, že jsou naprosto OK.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Připadá v úvahu taky výměna. Třeba za R. s mým doplatkem, nebo za nějaké holčičí Breitlingy s diamantama i bez. Nebo Tag Heuer Monaco s Vaším doplatkem.

• Vytvořit...