papen Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března (upraveno) Hola, mám tady na prodej (kupoval jsem přímo u numismatika) minci Knezna Ludmila, emise ČNB verze proof. Kapsle nikdy neotevrena, po celou dobu jen v trezoru. Nějaké info o minci. Datum emise 14.9.2021, mince má průměr 34 mm, je silná 2,4 mm, váží 31,107 g (1 Oz) a je ze zlata o ryzosti 999,9. Špičková kvalita (PROOF) - vysoce leštěné pole mince s matovaným reliéfem a hladkou hranou v nákladu 8 500 ks. Autorem mince je Zbyněk Fojtů. PS: foto z netu, není co fotit. Předání preferuji osobně Zlín, případně kdykoliv přes týden směr Ostrava. Cena 105 tis. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března uživatelem papen
papen Odesláno 8. dubna Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna Jeden up a pak zůstane mince opětovně v trezoru. PS: zlato od rána pěkně připisuje opětovně :-))
papen Odesláno 22. května Autor Nahlásit Odesláno 22. května Uplne jsem na to zapomenul. Zkusme jeste jeden up na 100tis.
Doporučené příspěvky