Jerryl Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Divím se, že tu ještě nemají vlastní chlívek. Zkusme posbírat všechny varianty, co máme. Já mám tyto dvoje, předělaný do ocelového pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dez123 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Napsal bys nějaké podrobnosti k ocelovému pouzdru? Díky
Jerryl Odesláno 19. března Autor Nahlásit Odesláno 19. března (upraveno) Do výše uvedeného tématu jsem přidal poslední úpravičku, kdy jsem do A158 přehodil modul z A700. Tímto jsem dle mého hodinky přiblížil k dokonalosti a už nevím, co bych s nimi prováděl více. Zvenčí byste na nich nepoznali vůbec nic, ale v noci to umí rozpálit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března uživatelem Jerryl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se