jusmi Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Caute, predam do dobrych ruk svoje Seiko SSC813 ala Seitona Panda. Som prvy majitel, kupil som ich v kamennej predajni u AD. Stav by som zhodnotil ako velmi pekny, samozrejme vlasocnice tam su, tomu sa nevyhnete. Nosil som ich v rotacii s dalsimi cca 20 hodinkami, takze az tak casto sa na ruku nedostali Predavam len preto, lebo redukujem zbierku a dal som si zavazok, ze dalsie hodinky si kupim az ked nejake predam Ale pripadnej vymene za nieco co ma nadchne mozno neodolam, ved vyskusajte. Inac su to velmi pekne hodinky, super nositelne, spolahlive solary. Samozrejmostou je full set balenie, tj vyplnena zarucna karta, blocik, krabice, zvysne diely kovoveho tahu. K hodinkam dam gratis 2 kozene remene (jeden cerveny z watchgecko v hodnote 57 Eur https://www.watchgecko.com/products/radstock-racing-style-genuine-leather-watch-strap-bright-red?variant=43874063253667 a jeden cierny z CNS). Prikladam fotky, na ktorych vidno, ze tieto hodinky su strapmonstra Cena k jednaniu je 530 Eur, vratene poisteneho kuriera po SK a CZ. Pripadne sa vieme stretnut osobne v Bratislave. Diky chronomagu za priestor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jusmi Odesláno 23. března Autor Nahlásit Odesláno 23. března UP. S par zaujemcami prebehla diskusia. Ak cakate na nizsiu ponuku, ozvite sa s realistickou protiponukou
jusmi Odesláno 29. března Autor Nahlásit Odesláno 29. března Up. Viacero zaujemcov kruzilo, ale zatial sa nic neupieklo. motivacna zlava na 499€ k jednaniu
jusmi Odesláno 4. dubna Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna Up zlava nadol na 450€. Uz su nachystane v krabicke, cakaju na buduceho pana. Su to super nositelne hodinky, ale chcem skusit nieco dalsie. Tak uz by som bol rad, ak by sa ich niekto z vas ujal
Doporučené příspěvky