Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim vsechny,

tak jsem se konecne dostal k TEM hodinkam, ktere to vsechno nekdy v 2002-3 spustily. 

Oris potapky byly prvni hodinky, ktere me privedly k tomuto krasnemu konicku. Chvili jsem pak laboroval na Sinn Arktis, ale nakonec byl prvni kus TH Link Calibre 7 GMT. Ten mi sice ukradli, ale laska byla na tolik silna, ze jsem po letech nasel novy kus v IT a opet je do sbirky zaradil.

Ted jsem se rozhodl rozsirit sbirku a po poslednich 2 akvizicich (Orlik k vyroci vlajky a Nagano) pridat opet neco, co se vice blizi Tagum.

Foto z rozbalovani nemam, tak jsem se tesil, ze jsem je barbarsky rovnou dal na ruku a nosim.

Prvni dojmy? Super, splnily ocekavani. Velikost 43,5mm mi sedi, mensi bych mit nemohl. S presnosti jeste nevim, udavana odchylka je +-15s/den. Co do zpracovani, tak na prvni pohled a omak prijemne. Orlik ma napriklad ostre hrany, ktere mohou i "skrabnout". 

Prikladam par foto, ve velkem rozliseni bych take nejakou mohl udelat.

Fota se pretaci, ale to snad kazdy prezije.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Mathauscz1
  • Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 5 minutami, Mathauscz1 napsal:

Zdravim vsechny,

tak jsem se konecne dostal k TEM hodinkam, ktere to vsechno nekdy v 2002-3 spustily. 

Oris potapky byly prvni hodinky, ktere me privedly k tomuto krasnemu konicku. Chvili jsem pak laboroval na Sinn Arktis, ale nakonec byl prvni kus TH Link Calibre 7 GMT. Ten mi sice ukradli, ale laska byla na tolik silna, ze jsem po letech nasel novy kus v IT a opet je do sbirky zaradil.

Ted jsem se rozhodl rozsirit sbirku a po poslednich 2 akvizicich (Orlik k vyroci vlajky a Nagano) pridat opet neco, co se vice blizi Tagum.

Foto z rozbalovani nemam, tak jsem se tesil, ze jsem je barbarsky rovnou dal na ruku a nosim.

Prvni dojmy? Super, splnily ocekavani. Velikost 43,5mm mi sedi, mensi bych mit nemohl. S presnosti jeste nevim, udavana odchylka je +-15s/den. Co do zpracovani, tak na prvni pohled a omak prijemne. Orlik ma napriklad ostre hrany, ktere mohou i "skrabnout". 

Prikladam par foto, ve velkem rozliseni bych take nejakou mohl udelat.

Fota se pretaci, ale to snad kazdy prezije.

Hodinky krásný , ta modrá je fakt dobrá ! Radost z nich veliká, což vyzařuje i z příspěvku !

Tak je to spravne , tak to ma byt ! 

No nedá se nic dělat , budou magnet pro oči ! Tak si je užívej !

A vo vo votom toje !👍

Odesláno

Gratuluji k rozšíření sbírky o krásné Orisky. Já na ně koukám vždycky když navštěvuji hodinářství.

Tak ať pěkně tikají a přináší radost! 👍

Odesláno

Nádhera. Aquisy rozmýšľam zaobstarať na moje okruhliny. Budú prvé "lepšie" hodinky. Len ešte neviem veľkosť 🤔. Budem musieť asi vyskúšať, ktoré mi sadnú lepšie či 41 alebo 43,5. A ešte farba nieje istá, do septembra mám čas rozmýšľať. Ale mám výzvu. Nekúpiť do septembra žiadne hodinky, čo bude veľmi ťažké. Dnes má už svrbel palec. Ale keď chcem aquisy tak "vyďeržaj pajonír" 😂

• Haha 1
Odesláno

Vsem dekuji za prani. Byla to hodne spontanni akce. Dlouhou dobu jsem se snazil "chronobundus" potlacovat, ostatne jsem to uspesne vydrzel temer 3 roky (posledni byly Prim Nagano). A tak jsem si "vytvarel rezervu" az na ten den "D". A najednou se to proste stalo 😂 A tak jsem velestastnym majitelem nadhernych hodinek, ktere me moc tesi. Uz se tesim na rano, jak budou na ruce a hura do prace. Kolegove vzdy poznaji, ze mam novy prirustek, dalsi mesic si zase jen budu koukat na ruku 😁

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...