kulix Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Ještě pár pamlsků na přirovnání..
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 (upraveno) Hod sem nějakou fotku těch svých, ty máš ty BigDaty? Mám na nich momentálně kroko, ale neoriginální (ten si šetřím ) Upraveno 28. března 2009 uživatelem Kamil
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Ještě pár pamlsků na přirovnání.. Dal jsem nějaké fotky do fotogalerie, Nechceš tam dát i ty svoje?
Baker Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Tyto jsou můj favorit... http://www.armandnicolet.com/m02watch.asp?...;complicazione= Pak možná budu uvažovat o změně.. Paradox je, že jak dlouho tu visely a nikdo po nich neštěknul, tak ted je zájemců...A máte ted bohužel na chvíli smůlu... Tak jedna ziva fotka.
kulix Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Tady ty jsou perfektní..Máš více fotek?Nebo link? Kolik je ofiko cena tohoto modelu?? Nikde jsem nic nenašel..
Baker Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Tady ty jsou perfektní..Máš více fotek?Nebo link? Kolik je ofiko cena tohoto modelu?? Nikde jsem nic nenašel.. Ani vic fotek, ani link, bohuzel. Nekde jsem na ne v minulosti narazil, no a kdyz me neco zaujme, ulozim to.
kulix Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Dal jsem nějaké fotky do fotogalerie, Nechceš tam dát i ty svoje? Tyto jsou taky super...Jaké máš zkušenosti?? Jen chválu, co?? Kde přesně fotky mám dát? Někde přiložit nebo do nového vlákna galerie?? Ale to musím udělat trošku lepší foto..
kulix Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Ani vic fotek, ani link, bohuzel. Nekde jsem na ne v minulosti narazil, no a kdyz me neco zaujme, ulozim to. Trošku mě tato značka pohltila...Ale u tebe to stejně neřeší problém s tím, co ti vadí.. Ale ty bílé s modrými ručkami mají fakt něco do sebe..Kde se hrabe Longines..A ciferník bezkonkurenční.. Nejhezčí Moonphasy co jsem viděl..
New Milis Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Tady ty jsou perfektní..Máš více fotek?Nebo link? Kolik je ofiko cena tohoto modelu?? Nikde jsem nic nenašel.. Hle, hle, hle : http://cgi.ebay.com/Armand-Nicolet-M02-Com...:1|293:1|294:50
Baker Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Trošku mě tato značka pohltila...Ale u tebe to stejně neřeší problém s tím, co ti vadí.. No, jeste me to nepustilo. Ale v bile. Tady je jeste jedna moznost, taky paradni ...
kulix Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Hle, hle, hle : http://cgi.ebay.com/Armand-Nicolet-M02-Com...:1|293:1|294:50 Děkuji vřele..
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Kde přesně fotky mám dát? Tady
kulix Odesláno 29. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2009 No, jeste me to nepustilo. Ale v bile. Tady je jeste jedna moznost, taky paradni ... Toto už není ono..Moc tenké ručky a málo stříbrných indexu...I to sklo trošku slabší... Můj názor..A ještě raději dávám přednost horizontální rozmístění subciferníčků chrona..
kulix Odesláno 29. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Tady Nějaké fotky tam připojím..
Baker Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Toto už není ono..Moc tenké ručky a málo stříbrných indexu...I to sklo trošku slabší... Můj názor..A ještě raději dávám přednost horizontální rozmístění subciferníčků chrona.. A to se mi prave libi, je to jemne a takove ciste. Subciferniky ... je mi jedno zda jsou umistene horizontalne ci vertikalne, hlavne musi byt jen dva.
Maras Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Perfektní hodinky, nechápu že jsou až putovní :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se