brownwld Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Ahoj. Nabízím k prodeji Omega Speedmaster '57 ref. 332.10.41.51.03.001 v modré barvě. Normálně do prodejních inzerátů subjektivní pocity o hodinkách nepíši, tady ale udělám výjimku. Pro mne samotného byly tyto Speedmastery reference, kterou jsem dlouho přehlížel… Když Speedy, tak přece jedině Moony, ne? Řadu Speedmaster ’57 si sice vybavuji již z doby 10+ let zpátky, tak nějak jsem měl ale v hlavě, že i když jsou to hezký hodinky, tak mají ten automatickej cal. 9300 a jsou děsně vysoký (stejně tak, jako byly vysoký chrona Planet Oceany s cal. 9300). Takže jsem byl velmi příjemně překvapen, když jsem zjistil, že aktuální řada Speedmaster '57 je daleko nižší (12,99 mm vs původních 16,17 mm), má menší průměr (40,5 mm vs původních 41,5 mm) a mají vymakanej cal. 9906. Však ona taky cena nového kusu je taky o dost vyšší než například u Moonwatchů. Ale ona Omega si ráda nechá zaplatit za všechno, co je Speedmaster Heritage Model Recenze/info: Jedná se o full set: hodinky s tahem, bílá krabice, dřevěná krabice, návod, 3 karty. Stav hodinek je velmi dobrý. Troufám si říct, že pouzdro je téměř čisté. Spona má na sobě šmouhy/vlásečnice. Cena: 139 990,- Ideálně osobka Brno a okolí. Jakékoliv dotazy či nabídky poprosím do SZ. Reference: Díky za prostor. Fotky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky