ponorka9 Odesláno pondělí v 12:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:07 Ahoj, dovolím si zde nabídnout starý digitálky, které se ke mně v průběhu chrono vývoje nějak dostaly. Jelikož jsem nemocen a nudím se, vytáhnul jsem je ze šuplíku, dal nový baterky a všechny tak nějak jdou No a jelikož digitálky nejsou můj šálek kávy, nabídnu je k prodeji: 1) ELEKTRONIKA B6-02 - nejdou nastavit minuty, jinak OK, signovaná spona + origo tah - cena 850,- + zaslání 2) TEXAS INSTRUMENT TiH3 - bez problémů, signovaná spona + origo tah - 950,- + zaslání 3) Kelton "Slim" - výška 4 mm! - poškozený tisk na sklíčku (ze vnitř), jinak vypadjí OK - 450,- + zaslání 4) National Semiconductor - displej v klidu OK, při nastavování mizí čísla, origo tah - 350,- + zaslání 5) Armitron Alarm - nehrajou (chrčí) jinak asi vše OK, origo tah - 350,- + zaslání Cena v případě odběru všeho: 2000,- včetně zaslání. Pokud by měl někdo jiný nápad/návrh, rozumné dohodě se nebráním. Vnější stav viz. foto, v případě vážného zájmu nafotím a pošlu další. Případné dotazy rád zodpovím (digitálkám ale skoro vůbec nerozumím). Všechny kusy jdou, ale neručím za ostatní funkce, manuály nemám, nastavování jsem nikde nehledal. Některé strojky podle mě vykazují stopy po opravách, já ale zvládám maximálně výměnu baterek, takže to úplně neumím posoudit. Díky Bertovi za prostor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky