t2 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Koukal jsem na digi na ebay a nic moc. Poslední dobu mi přijde, že ebay nějak nic nenabízí. Asi jsem už starý a dneska se dělaj kšefty jinde... Nicméně mi padla do oka "značka" SKMEI. Vždy jsem si myslel, že je to taková kopírka levných Casio. Ale koukal jsem co dnes nabízí. A Casio by se mělo stydět a učit. Nebudu sem dávat všechno, ale něco na ukázku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kov, illuminátor a to za cenu zlomků plastovejch Casií s ledkou. A jde to. Ani vzhledově mi to nepřipadá nějak špatný. Sakra proč Casio spí a neudělá něco podobnýho? Nebo lepšího? Kov a safír. U ručiček jim to jde. Co vy na to?
Lisky Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Tie posledné mám v v nerez farbe. Zobral som ich zo zvedavosti. Sú dobré. Najviac ma zaujalo že číslice sa menia akoby animáciou, odchádzajú dohora. Remienok je gumený, do budúcna plánujem kovový. Za tú cenu ponúkajú veľa muziky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se