Tomas B. Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Má někdo zkušenost s internetovým obchodem www.deliciouswatches.co.uk? Nikde nemůžu najít reference a je to jeden z mála obchodů v Evropě, který nabízí Longines.
jorix Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Má někdo zkušenost s internetovým obchodem www.deliciouswatches.co.uk? Nikde nemůžu najít reference a je to jeden z mála obchodů v Evropě, který nabízí Longines. Nedivím se, žes ČR nezahrnul do Evropy, ale co Koscom? Mají i kamennou prodejnu (Na Poříčí, Praha). Krom toho - Longines vede moře dalších kamenejch krámů v Praze, ale myslel jsi patrně e-shopy. Ceny jsem neporovnával. Myslím, že s Koscomem tu má mnoho členů pozitivní zkušenost, ale to tu někde najdeš. Mimo to - eshop, nabízející PP, VC, JLC a dlaší značky této výše, ve mě mnoho důvěry nebudí...ale třeba se pletu. Každopádně nákup hodinek této cenové kategorie si představuju trošku jinak
Kat251 Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Má někdo zkušenost s internetovým obchodem www.deliciouswatches.co.uk? Nikde nemůžu najít reference a je to jeden z mála obchodů v Evropě, který nabízí Longines. Longines má plno obchodů po Praze(jak zde již psal jiný kolega Jorix) a v Brně v Olympii je taky prodávají, ale očividně ti jde o cenu.... Vzhledem k tomu, že je tato společnost zaregistrována v Britském obchodním rejstříku a je Plátce DPH.. tak bych z ní asi strach snad ani neměl.... Company Registration Number: 05829155 VAT Registration Number: 905163740 Dále jsou členy BJA - British Jewellers? Association, což taky o něčem svědčí, nadruhou stranu, nákup po netu vyžaduje určitou dávku adrenalinu, že..... Pravda také jem jak zde Jorix píše, že značky jako PP atd. bych si tímto způsobem nekoupil
Tomas B. Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Nedivím se, žes ČR nezahrnul do Evropy, ale co Koscom? Mají i kamennou prodejnu (Na Poříčí, Praha). Krom toho - Longines vede moře dalších kamenejch krámů v Praze, ale myslel jsi patrně e-shopy. Ceny jsem neporovnával. Myslím, že s Koscomem tu má mnoho členů pozitivní zkušenost, ale to tu někde najdeš. Mimo to - eshop, nabízející PP, VC, JLC a dlaší značky této výše, ve mě mnoho důvěry nebudí...ale třeba se pletu. Každopádně nákup hodinek této cenové kategorie si představuju trošku jinak Koscom jsem zkoušel, ale bohužel ten typ co jsem chtěl nebyl k dispozici. A zároveň mě trochu odrazuje výrazně vyšší cena u kamenných obchodů v ČR. Uznávám, že osobní přístup je osobní přístup, ale přeci jenom za něj nejsem ochoten platit skoro 20 tis. Kč.
Tomas B. Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Longines má plno obchodů po Praze(jak zde již psal jiný kolega Jorix) a v Brně v Olympii je taky prodávají, ale očividně ti jde o cenu.... Vzhledem k tomu, že je tato společnost zaregistrována v Britském obchodním rejstříku a je Plátce DPH.. tak bych z ní asi strach snad ani neměl.... Company Registration Number: 05829155 VAT Registration Number: 905163740 Dále jsou členy BJA - British Jewellers? Association, což taky o něčem svědčí, nadruhou stranu, nákup po netu vyžaduje určitou dávku adrenalinu, že..... Pravda také jem jak zde Jorix píše, že značky jako PP atd. bych si tímto způsobem nekoupil Díky za info. Uvědomuji si určitou dávku rizika, ale přeci jenom finanční rozdíl je dost výrazný.
little_w Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Hmm, tak jsem se kouknul, ale jako vsechno tady, i hodinky jsou predrazene. Jedina vyhoda - doprava mistne po Anglii zdarma - rozhodne neprevazi skutecnosti, ze vetsinu hodinek koupis s mensi cenovkou, a to jeste v dolarech, nekde jinde - v USA nebo pres eBay. Nevim, jestli zrovna Longinesky jsou nejake uzkoprofilove zbozi, ale dost by me to prekvapilo. EDIT: Nasel jsem nejakou odezvu na ty deliciouswatches, ale moc te nepotesi. I kdyz to muze byt zcela individualni zkusenost. Je to tady: http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=58255. Kazdopadne jsou tam i jine zajimave odkazy, watchfinder.co.uk a podobne. Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem little_w
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se