Marty223 Odesláno úterý v 13:10 Nahlásit Odesláno úterý v 13:10 Rozhodl jsem se posunout dál a nabídnout k prodeji tyto Rolex Oyster Perpetual ve velikosti 36mm s ciferníkem white grape. Jsou z roku 2020 - poslední rok výroby. Velkou zajímavostí u nich je, že mají i novou Nfc kartu. K hodinkám je kompletní balení s kartou. Kontrolovány byly naposled v Carollinu 8.4. Tlakovka ok a chod skvělý. Dělají cca +0,5 do plusu. Z mého pohledu jeden z nejhezčích a bohužel již ukončených ciferníků, které rolex vydal. Občas zlatý, občas žlutý a jindy třeba hnědý. cenu si představuji 155000,- Kč případně jsem otevřen slušným nabídkám. Výměnu v tuto chvíli spíš ne… mám vyhlédnutého něco na co musím posbírat střelivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky