snake Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Zdravím Vás, nabízím na výměnu tyto nádherný hodinky - moc jsem je chtěl,ale nakonec se mi na ruku nedostanou,tak kdyby měl někdo něco na výměnu - napište a třeba se domluvíme…značky co mám rád a preferuji - Rolex,Omega,Panerai,…klidně i nějaký jiný iwc…prostě co Vás napadne…doplatky podle nabídky. hodinky jsou krásný a stále v záruce…samozřejmě kompletní balení,karty,… Díky za SZ. https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/iwc-schaffhausen-portugieser-chronograph-iw371615?_gl=1*z35ajx*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwwdbPBhBgEiwAxBRA4Za4A4mzY20ObrTIwpUCWhuzbmFNYs0zdPNo9Aoxk7p4nRhScBOwaxoCwhAQAvD_BwE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno středa v 05:01 Autor Nahlásit Odesláno středa v 05:01 Up - zatím aktuální. Díky za SZ.
Doporučené příspěvky