JanKuc Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Caves borci, mam tu tyhle orisky. Dosly asi pred 14 dny, este jsem je ani neocesal z igelitu. Je to typ 01 751 7761 4164-07 3 20 03LC, fotku jsem dal z netu, neni co fotit, komplet baleni. Kupovane v autorizaku, neregistrovane. Prodavam bo me mechaniky prestaly bavit, coz muze trvat i rok. Prepustim za 33. Fotky pak dodam do upu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanKuc Odesláno 22. června Autor Nahlásit Odesláno 22. června Mam cukani jak svina je dat na ruku. Este vydrzim mesic. Nejak mne ten planovany rok bez mechanik nevychazi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanKuc Odesláno 16. července Autor Nahlásit Odesláno 16. července 32,5. Este vydrzim tyden a du je prubnout. Pak by byl prodej posunuty o pul roku a s nejakou slevou, kdyz by byly vybalene z futralu. Ze srandy jsem natahnul a zmeril a frci 0s za den, to cumim.
JanKuc Odesláno 2. srpna Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna Jeste neobuto, 32tis. Prodej do doby nez se prodaji date pointery ktere tu mam taky vylepene.
Doporučené příspěvky