Kachna Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června (upraveno) Kdysi dávno, když to byl aktuální model (na začátku minulé dekády) jsem o nich uvažoval. Vždycky jsem si to rozmyslel a koupil si něco jiného. Teď, po letech, jsem se přece jen rozhýbal, koupil jsem je nové (NOS) s komplet balením...a jsem pozitovně překvapen. Je to kusanec oceli, ale na ruce sedí skvěle, vynikající antireflex dělá skvělou čitelnost číselníku, jde dobře přečíst i datum, byť je malinké (díky skvělé čirosti skla, i přes mé horší oči). Výborný tah i spona, vše skvěle vypracované. Kupodivu i hliníková vložka na lunetě se sem skvěle hodí a vypadá šik. Parádní indexy i lumi. Ty určitě ponosím. Přikládám specifikace pro info: Materiál: Ušlechtilá nerezová ocel 316L (střídání kartáčovaných a leštěných ploch). Průměr: 42,00 mm (bez korunky). Tloušťka: 13,60 mm. Vodotěsnost: 777 metrů / 77 ATM / 2549 stop (symbolický odkaz na rok založení značky 1777). Heliový ventil: Automatický, integrovaný v boku pouzdra na pozici 9 hodin (chrání hodinky při dekompresi). Korunka: Šroubovací, chráněná výstupky pouzdra, zdobená logem Perrelet (písmeno P). Zadní víko: Ocelové, pevné, šroubovací s reliéfním gravírováním mořského motivu Seacraft. Ciferník a luneta Ciferník: Matný černý s aplikovanými ocelovými indexy. Luminiscence: Ručičky a hodinové indexy jsou potaženy silnou vrstvou Super-LumiNova pro perfektní čitelnost ve tmě. Sklíčko: Safírové, silné 4 mm, s oboustrannou antireflexní vrstvou (minimalizuje odlesky). Luneta: Jednosměrně otočná (pro potápěče), vroubkovaná, s černou hliníkovou vložkou, 60minutovou stupnicí a luminiscenčním bodem na pozici 12. Strojek a mechanika Kalibr: Perrelet P-261 (automatický nátah, postavený na švýcarském základu Soprod A10 / ETA). Frekvence: 28 800 polokmitů za hodinu (4 Hz). Rezerva chodu: 40 až 42 hodin při plném natažení. Počet kamenů: 21 rubínových uložení. Funkce: Centrální hodina, minuta, vteřina (se stop-vteřinou / hackingem pro přesné nastavení času) a rychlopřekápění data. Ukazatel data: Datové okénko na pozici 3 hodin (bílé číslice na černém podkladu). Tah a příslušenství Náramek: Třířadý ocelový tah s kartáčovaným povrchem a leštěnými hranami středových dílků. Spona: Překlápěcí s bezpečnostní pojistkou a integrovanou mikroregulací (potápěčskou extenzí) stisknutím tlačítka bez nutnosti sundávat hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. června uživatelem Kachna překlep 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se