krtek Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Kolegyně, kolegové, pustil jsem se do jarního úklidu a probral hodinky, co jsem si pořídil před lety a na ruku se už nedostanou. Všechny jsou více či méně nošené a až na výjimky bez krabiček a papírů. Všechny funkční, přesnost jsem neřešil a nesledoval. Osobně v Praze nebo Zásilkovna. Kafe a doprava je na mě. Seiko Baby Monster SRP483K1 - 6000 Kč Podle mě nejhezčí baby monstra. Moc jich na prodej není, na Chrono 24 jsem našel jen jedny v Malajsii. Tah je zkrácený na mě, ale měl bych mít i dílky. Tady asi najdu i krabičku. Seiko Fifty Fathoms Mod - 4000 Kč Kdysi jsem si nutně musel pořídit, abych si je vyzkoušel. Pár měsíců ponosil a odložil. Uvnitř by měl být NH35, pokud si to dobře pamatuju. Ideální, pokud si chcete vyzkoušet, jak vám budou slušet Blancpainy Ruské hodinky - 5000 Kč za všechny dohromady Viz fotku, protože tady popravdě ani nevím, co jsou všechny zač. Ty prostřední jsou quartz, baterku je potřeba koupit novou. Ideálně prodám jako celek, pokud toužíte jen po jedněch, tak napište. Pokud máte pocit, že jsem se ustřelil v ceně, tak mě klidně opravte. Díky! Díky a hezký víkend! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky