tommasini Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Ahoj všem, Potřebuju trochu zredukovat a volba padla na tyto fieldy. Nemůžu jim nic vytknout, ale měl jsem je na ruce jen párkrát. Je to škoda, protože hlavně měděný ciferník je opravdu parádní. V kombinaci s modřenýma ručkama a leštěnými plochami pouzdra je to nádhera. Dokonce i lidi, co je hodinky jinak nezajímají si všímají a zajímají se, co to je. Jedná se o limitku, kdy se spojil Lorier s Youtuberem The Urban Gentry. To je člověk, který popularizuje mechanické hodinky na sociálních sítích. Velikost pouzdra je 36 mm. Já mám zápěstí cca 17,5 cm a nosí se skvěle. Nejsou nijak malé, ale perfektně pohodlné. Cenu nastavuji na 12 000 Kč Děkuji za prostor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky