Taurus. Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Něco mě láká, tak potřebuju uvolnit místo v hodinkovnici Prodám Rolex GMT-Master II 116710BLNR „Batman“ (černo-modrá keramická luneta). Kupované v Carollinum 2014. Základní informace: • Reference: 116710BLNR • Rok prodeje: 2014 • Průměr: 40 mm • Luneta: keramická BLNR • Náramek: Oyster, plné články • Sklo: safír s Cyclopem • Strojek: automatický, GMT funkce Stav: Nošené, nikdy ale neleštěné, tzn. vlásečnice tam jsou, odpovídající standardnímu kancl nošení, nic hlubokého, žádný náraz neutrpěly. Safír naprosto čistý. Funkčně naprosto v pořádku, přesnost v normě, ale moc ji neřeším, protože hodinky hodně střídám o ostatními. Já hodinky kupoval tady na fóru , já jsem je kupoval tady na fóru v roce buď 2015 nebo 2016. Servis jsem nikdy nedělal, nebyl potřeba, hodinky šlapou hezky, tak je neotevírám. Součást prodeje tak, jak je nafoceno, tedy: • Hodinky • Vnitřní i vnější box • Zelená pečeť, původní cenovka, původní doklad o prodeji • Zbývající články tahu • Záruční karta (CZ AD Carollinum) v pouzdře s bookletem Tedy kompletní full set. Cena 329.000 Kč, komunikace přes SZ, osobní převzetí je určitě nej u takových hodinek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Taurus. Odesláno 31. srpna Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna up, rozumným návrhům se nebráním, kdyžtak sz
Doporučené příspěvky