Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

nabídnu k prodeji svoje Garmin Epix 2 pro ve verzi 47 mm se safírem a Amoledem. Jsou v nich všechny sporty světa a možné ještě nějaké navíc. Klasika. Hodinky již nejsou v záruce (skončila v září 2025) avšak při reklamaci v červnu 2025 mi v rámci záruky vyměnili kus za nový kus. Tzn. tyto jsou nové, sotva rok. Sklo čisté, luneta podle mě taky maximálně nějaké mikro škrábance z kanclu. 

Prodávám i s bílým originálním řemínkem navíc. Cenu nastavuji na 9 tisíc. Ideální pro někoho, kdo by si chtěl vyzkoušet Garminy v plné palbě ale neche kupovat 8čky za 20K nebo 9tky za 30K. Důvod prodeje - mám Cirqa (ten řemínek) a konečně mohu nosit normální hodinky. 

Díky
Kuba 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Vytvořit...