Karlos Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Mám postarší pouzdro z jakýchsi předělávek, průměr 47 mm a tak jsem z nudy zalovil v šuplíku se součástkami... a nějakou náhodou místo původního plného dýnka krásně pasoval rámeček pro sklíčko z nějakých kapesních hodinek. Vsadit sklíčko pak byla už jen chvilka a výsledkem je prosklené dýnko v domácích podmínkách, sice primitivní, ale téměř zdarma. Jak se vám líbí? Teď už chybí jen nějaký pěkný strojek, takže očekávám lákavé nabídky
cody Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Jeste nic? Jestli muzu poradit, dej tam Unitas. Jednak vzhledem k pruhledu to bude hezci nez splasenej automat, pokud chces setrit urcite ti nekdo doda neco z vykuchanejch MM. Vzhledem k velikosti pouzdra mi to taky prijde optimalni. Taky mi k tomu pouzdu pocitove sedi vic rucni natah. Kazdopadne poklona za napad a provedeni a uz se tesim co se z toho narodi.
Karlos Odesláno 23. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Dík za pochvalu. Je to jen taková jednoduchá bezcenná hračka. A je to hodně velký pouzdro, tak by to chtělo nějaký větší strojek z kapesních hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se