Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovolte mi pochlubit se vám novým kouskem na mém zápěstí.

Nazval bych to láska na první pohled. Notoricky známé hodinky, jen možná v provedení, které není až tak rozšířené.

(soudím podle nabídek na webech - více se asi prodávají tmavší ciferníky)

Zcela náhodně jsem je zahlédnul někde na webu a bylo prostě jasný, že je musím mít.

Objednáno přes E-bay. Před pár dny dorazily z USA. Okamžitě jsem je sunul na ruku. Předtím jsem měl menší hodinky, takže

jsem si asi dva, tři dny zvykal na jejich velikost, ale teď, když si vezmu ty staré hodinky, tak jsou jaksi nějak malý....

Přikládám pár motivačních obrázků. Sdílejte radost....

post-5567-1239950788.jpg

post-5567-1239950803.jpg

post-5567-1239950813.jpg

post-5567-1239950824.jpg

post-5567-1239950838.jpg

post-5567-1239950859.jpg

Odesláno

Paráda! Jsem ujetý na bílé hodinky a tyto X-windy na tvých fotkách vypadají tedy o mnoho lépe, než na těch, co jsem zatím viděl na e-shopech, jsou fakt krásné. Gratuluju!

Odesláno
  Chorche napsal:
Paráda! Jsem ujetý na bílé hodinky a tyto X-windy na tvých fotkách vypadají tedy o mnoho lépe, než na těch, co jsem zatím viděl na e-shopech, jsou fakt krásné. Gratuluju!

A ve skutečnosti vypadají ještě líp. Měl jsem přesně tyhle a byly to parádní hodinky. Budeš s nima spokojenej...

Odesláno

Ahoj, hezké hodiny. Už jsem je párkrát viděl a pořád mi vrtá hlavou jak funguje úhlová stupnice mezi lunetou a číselníkem, pořád uvažuju jak by to mohlo fungovat ale nic mě nenapadá, díky za vysvětlení :-)

Odesláno

Možná si to teď tady u vás rozhážu, ale nejsem znalec bočních větrů, výškoměrů ani jiných podobných vychytávek. Hodinky jsem si koupil prostě jenom proto, že mi líbí, a to moc. Ruku na srdce, kolik z vás je tady pilotů nebo lidí, kteří tyto funkce opravdu využijí? Tímto se omlouvám Marasovi, ale nejsem schopen ti odpovědět.

Maximálně můžu naskenovat příručku, kde je návod na použití, který mi i tak nic neříká.

Odesláno
  kajmid napsal:
Možná si to teď tady u vás rozhážu, ale nejsem znalec bočních větrů, výškoměrů ani jiných podobných vychytávek. Hodinky jsem si koupil prostě jenom proto, že mi líbí, a to moc. Ruku na srdce, kolik z vás je tady pilotů nebo lidí, kteří tyto funkce opravdu využijí? Tímto se omlouvám Marasovi, ale nejsem schopen ti odpovědět.

Maximálně můžu naskenovat příručku, kde je návod na použití, který mi i tak nic neříká.

Tak,tak--koukal jsem do ty prirucky po tretim pivu,jak husa do flasky :eek: a ze bych byl po patym o neco chtrejsi,se rict neda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...