Setoses Odesláno pátek v 09:54 Nahlásit Odesláno pátek v 09:54 Zdravím, prvýkrat uvádzam tému na tomto fóre mám pre Vás tento kúsok, Seiko SPB191 shogun, titánové potápky, čo poviete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno pátek v 10:10 Nahlásit Odesláno pátek v 10:10 vitaj na fore stare shoguny boli za mna krajsie, ano je tu vyvoj, a ten kyklop im zial vobec nesadne 1
ladvach Odesláno pátek v 10:26 Nahlásit Odesláno pátek v 10:26 Kyklop já rád a hodinářskou lupu taky. Jinak krasivyje časy. 1
Setoses Odesláno pátek v 10:29 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 10:29 před 16 minutami, Harwey napsal: vitaj na fore stare shoguny boli za mna krajsie, ano je tu vyvoj, a ten kyklop im zial vobec nesadne Za mna ten kyklop vyzera super a je aj užitočný, mám aj samuraie, ktoré pridám inokedy, a na tých je tiež ale chápem 100 ludi 100 chuti 1
Setoses Odesláno pátek v 10:31 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 10:31 před 3 minutami, ladvach napsal: Kyklop já rád a hodinářskou lupu taky. Jinak krasivyje časy. Spasiba
marecenator Odesláno pátek v 12:49 Nahlásit Odesláno pátek v 12:49 Tiez by som sa priklonil ku staremu modelu, aj ked kyklopa by som uz asi uzivil resp potreboval. Omedetō
kolky87 Odesláno úterý v 19:10 Nahlásit Odesláno úterý v 19:10 Ale hej, shoguny či nové alebo staré sa mi páčia. Asi najviac red shogun zimbe. Len ku maskacom by sa mi hodili nejaké iné army watche 1
Setoses Odesláno úterý v 19:16 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 19:16 před 4 minutami, kolky87 napsal: Ale hej, shoguny či nové alebo staré sa mi páčia. Asi najviac red shogun zimbe. Len ku maskacom by sa mi hodili nejaké iné army watche Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ano nieje to uplne volba k maskačom ale kym ma zato nedrbú tak nosím všeličo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se