Jarett Odesláno čtvrtek v 17:27 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:27 (upraveno) Přátelé, mám předobjednanou poslední reedici kultovních hodinek Tornek-Rayville TR-660. Kdo ví, ten ví. A kdo neví, nechť nahlédne ZDE. Aktuálně je k dispozici inovovaná verze s lepším kalibrem a plně safírovou lunetou s krásnou luminiscencí ! Změnili se mi priority, ale mám zaplacenou zálohu 99USD a nyní do 15.10. je potřeba zrealizovat zbytek, tedy 896USD. Obvykle se na tento kousek čeká skoro rok, já mám zálohu zaplacenou od prosince 2025 Co tedy prodávám ? Za těch 99USD pustím (přepošlu) slot, který zajistí okamžité objednání a dodání začátkem listopadu. Času je tedy málo a pokud někdo chce něco, co se hned tak nevidí je tady správně. Dejte vědět do SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 17:35 uživatelem Jarett 1
Doporučené příspěvky