MaM Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami Zdravím , dostal jsem se k tomuhle pěknému vintage kousku z osmdesátek. Konkrétně by se mělo jednat o Omega Constellation Manhattan. Mohli byste mi prosím pomoct s odhadem ceny? Dal jsem je na chrono24 za 25 a nějak podezřele rychle jsem dostal dost nabídek, tak jsem si říkal, jestli sem někde neudělal chybu… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dez123 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami To jsou 398.0867? Cena je otázka, nikde na prodej moc nejsou, je to raritní model z 80´s. Luneta by měla být v goldu. Jen je zvláštní, že z tahu všechno zlacení zmizelo. Ty tlusté koncovky mají být myslím potažené. Možná to dal někdo odleštit. Plusy - rarita, zlato, značka Mínusy - dojebaný, hnusný, quartz, bez balení Když to vezmu kolem a kolem, těch 25 mi nepřijde úplně blbý. Porovnej to s nabídkami na ebay. Společenské hodinky cenu moc nedrží. Ale jestli máš nabídek víc, klidně je stáhni a vystav za víc. Nebo dej do aukce.
MaM Odesláno před 7 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 7 hodinami nejspíš ano, neměl jsem možnost se kouknout dovnitř. podle toho co jsem koukal online, tak jsou i modely s plně ocelovým tahem. nevím moc tím pádem, jestli byly odleštěný anebo ne. podle vydražených stejných modelů sem našel cenu okolo 900-1200 eur tak sem to hodil někam doprostřed na 1050. asi to nakonec pošlu i za tuhle cenu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se