Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi na tom trochu pravdy bude :angel:

Ale je pravda, že jsem se do těch Orisů hned na první pohled zakoukal a věděl jsem, že to jsou prostě ty pravé. :smile_anim:

Jinak mám samozřejmě v hlavě už pár nápadů, co bych časem pořídil za hodinky... :)

Odesláno (upraveno)

serfik: jsou to Oris Big Crown Pointer Date (řada Aviation), dají se koupit v Koscomu

edit: vyrábějí se ve velikostech 32,36 a 40 mm

Alda: vím, že jsou tu na prodej celkem pěkné kousky, ale nemám bohužel potřebných 50 příspěvků a navíc chtěl jsem,

aby moje první "skutečné" hodinky byly prostě fungl nové (abych si mohl vychutnat vůni novoty, nákup, čekání než je dovezou,...), protože vím, že tyhle hodinky prostě nikdy neprodám a i kdyby už nešly, tak si je nechám jako vzpomínku, jak jsem začínal. Snad jsem se vyjádřil nějakým srozumitelným způsobem

a neudělal ze sebe pomatence :)

Upraveno uživatelem Mav
Odesláno
serfik: jsou to Oris Big Crown Pointer Date (řada Aviation), dají se koupit v Koscomu

edit: vyrábějí se ve velikostech 32,36 a 40 mm

Alda: vím, že jsou tu na prodej celkem pěkné kousky, ale nemám bohužel potřebných 50 příspěvků a navíc chtěl jsem,

aby moje první "skutečné" hodinky byly prostě fungl nové (abych si mohl vychutnat vůni novoty, nákup, čekání než je dovezou,...), protože vím, že tyhle hodinky prostě nikdy neprodám a i kdyby už nešly, tak si je nechám jako vzpomínku, jak jsem začínal. Snad jsem se vyjádřil nějakým srozumitelným způsobem

a neudělal ze sebe pomatence :)

Určitě jsi ze sebe pomatence neudělal, velice dobře rozumím Tvé motivaci ohledně 1.opravdových hodinek. Také jsem tu nově zaregistrovaný a i mně mrzí omezení možnosti nákupu hodinek až po 50 ti příspěvcích.

Nemám však "blok" jako Ty , že ty "první skutečné" musí být funglovky. Jsem trochu ve schizofrením rozpoložení neboť na jednu stranu se mně nechce psát nic neříkající příspěvky a na stranu druhou nemám zatím takové vědomosti, abych mohl něčím konkrétním rozšířit obzory členům fóra. Nedá se asi nic dělat, pokud se budu chtít o nějaké nabízené modely ucházet, nezbyde mně nic jiného, než psát zatím nicneříkající příspěvky jako tento :)

Přeji Ti hodně radosti s novými hodinkami.

Návštěvník Tada
Odesláno

Když se do toho pustíte budete mít oba 50 během chvilky - ale hlavně nenápadně :P

Odesláno

GEORGE1 ..... na jednu stranu se mně nechce psát nic neříkající příspěvky a na stranu druhou nemám zatím takové vědomosti, abych mohl něčím konkrétním rozšířit obzory členům fóra .....

Myslím, že zdejší osazenstvo ocení tento přístup, kéž by takových nováčků s tímto postojem bylo více.

A neboj, jak to tu budeš pročítat, bodou přicházet otázky. Na některé tu odpovědi nebudou a jak se budeš ptát, 50 příspěvků tu bude ani si nevšimneš. Pak hodně štěstí při výběru :-)

Odesláno
Když se do toho pustíte budete mít oba 50 během chvilky - ale hlavně nenápadně :P

jde to ale dře to, když človék teda nechce psát pitominy .... takže pomalu ale jistě :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...