PhoeniX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 "All Black" a "Full All Black"... Válím se smíchy. Co třeba "Purely Full All Black"? Džízas... Kontrast, o kterém tak učeně píšeš, tam právě není. I přesto se takové hodinky v současnosti vyrábějí. Jde spíš o módní výstřelek. Projdi si vlákno a fórum a pár opravdu "All Black" hodinek objevíš.
empis Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 "All Black" a "Full All Black"... Válím se smíchy. Co třeba "Purely Full All Black"? Džízas... Kontrast, o kterém tak učeně píšeš, tam právě není. I přesto se takové hodinky v současnosti vyrábějí. Jde spíš o módní výstřelek. Projdi si vlákno a fórum a pár opravdu "All Black" hodinek objevíš. Aj v názvoch sa da byť pedantný, tak ako v tvojich prvých vyjadreniach /vkladať len komplet čierne/, nie?!... Ja som smeroval len otázku k tomu, že či je tu vlákno "čiastočne" čierne, ako "ostrielaný" člen by si mohol vedieť Ale ako pozerám menej ako 50% su v tomto vlákne uplne čierne... Ok späť k téme, sympatické čierne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Aj v názvoch sa da byť pedantný, tak ako v tvojich prvých vyjadreniach /vkladať len komplet čierne/, nie?!... Ja som smeroval len otázku k tomu, že či je tu vlákno "čiastočne" čierne, ako "ostrielaný" člen by si mohol vedieť Ale ako pozerám menej ako 50% su v tomto vlákne uplne čierne... Hele, fakt nic proti... Tento typ hodinek (All Black) mě vůbec nezajímá - z pohledu odečítání času. A vím, že bych si je nekoupil. Naopak vlákno mám celkem rád, místy je to slušné obludárium. A 100%-ně All Black je jich zde opravdu menšina.
eRDedi Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 "All Black" a "Full All Black"... Válím se smíchy. Co třeba "Purely Full All Black"? Džízas... Kontrast, o kterém tak učeně píšeš, tam právě není. I přesto se takové hodinky v současnosti vyrábějí. Jde spíš o módní výstřelek. Projdi si vlákno a fórum a pár opravdu "All Black" hodinek objevíš. OK mas pravdu RADO nie su cisto cierne ! Ale potom v tomto celom vlakne su asi len 3 ks FULL BLACK ale aj to je otazne nakolko je tam viac "odtienov" ciernej ( tmava, svetlejsie ..... ) + lesk. Mam otazku, ktory material na puzdro je naozj BLACK ? Ziadne take ze PVD a podobne upravy chemiou , teplom ..... Teda cele puzdro nie len povrchova uprava.
Návštěvník Snow Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Měl bych tady jedny černočerné Oris.
Návštěvník salamio Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Mě napadlo k těm Oriskám v prvním příspěvku tady: nevíte, jestli se pochlapili a místo červeného rotoru tam dali černý? Upraveno 2. února 2010 uživatelem salamio
Kairos Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 jestli se nepohoršíte 2ma nečernýma ručičkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benne Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 ale tam su biele rucicky,biely podklad pod datumom,akesi biele napisy,nepresiel si :D ale ne,podla mna su dost black na to,aby boli allblack v porovnani s klasickymi hodinkami
StanoBare Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Spravne all black hodinky by mali byt uplne vo vsetkom cierne a fotene zasadne na ciernom pozadi.
Benne Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Spravne all black hodinky by mali byt uplne vo vsetkom cierne a fotene zasadne na ciernom pozadi. tu mas jedny zaujimave
eRDedi Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 tu mas jedny zaujimave Tie su super , asi zrusim objednavku na RADO
Helex Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 tu mas jedny zaujimave Konečně něco veselý Mě se líěběj ty ručky, jak maj úplně stejnou barvu jako datumovka P.S. Postni nějaký živý fotky, třeba z koupelny
Benne Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Konečně něco veselý Mě se líěběj ty ručky, jak maj úplně stejnou barvu jako datumovka P.S. Postni nějaký živý fotky, třeba z koupelny som rad ze sa pacia s tymi zivymi fotkami bude problem,je dost tazke ich odfotit
eRDedi Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 (upraveno) som rad ze sa pacia s tymi zivymi fotkami bude problem,je dost tazke ich odfotit Ok tak skus na bielom podklade , ale neviem ci to budu potom akceptovat ako FULL BLACK. Upraveno 3. února 2010 uživatelem eRDedi
empis Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Ok tak skus na bielom podklade , ale neviem ci to budu potom akceptovat ako FULL BLACK. min. jednému členovi to nebude sedieť podla presnej požiadavky - FULL BLACK, ale sympaticky odfotené
sect Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Citizen Men's Eco-Drive Stiletto Black Ion-Plated Case diameter: 31.5 millimeters Case Thickness: 5 millimeters Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foxik28 Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 A co říkate na suunta all black měl jsem v tomto provedení core a spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 (upraveno) Díky tomuto fóru musím mít jedny all black. Zvažuju něco max. do 10 tis. Našel jsem tyto hodinky značky Invicta, až na tu bílou datumovku nevypadají špatně, ale vím že spousta lidí je zaměřena proti této značce. Jaký je Váš názor? Kopíruje tento model něco? Finančně by byl optimální . Nebo si klidně nechám poradit něco jiného. http://www.amazon.com/Invicta-Exclusive-Sp...mp;sr=1-2-spell Upraveno 23. února 2010 uživatelem sect
little_w Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Díky tomuto fóru musím mít jedny all black. Zvažuju něco max. do 10 tis. Našel jsem tyto hodinky značky Invicta, až na tu bílou datumovku nevypadají špatně, ale vím že spousta lidí je zaměřena proti této značce. Jaký je Váš názor? Kopíruje tento model něco? Finančně by byl optimální . Nebo si klidně nechám poradit něco jiného. http://www.amazon.com/Invicta-Exclusive-Sp...mp;sr=1-2-spell az na to desne logo se mi dokonce i libi. ale je to porad jen invicta... jestli se ti libi, nemas co resit, ne? co je komu do toho, jake hodinky nosis?
sect Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Tak jsem našel ještě tyto, sice nejsou úplně ALL, ale zase na nich půjde poznat kolik je hodin : Typ Pánské Ciferník Ručičkový Pouzdro Ocelové/PVD Vodotěsnost 200 m Pásek Ocelový PVD Sklo Safírové Pohon Bateriový Průměr 45 mm Barva Černá Datum Ano Další funkce Osvětlení číselníku: Luminox Light Technology Typ strojku: Ronda 715 HH6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se