Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"All Black" a "Full All Black"... Válím se smíchy. :lol2: Co třeba "Purely Full All Black"? Džízas... Kontrast, o kterém tak učeně píšeš, tam právě není. I přesto se takové hodinky v současnosti vyrábějí. Jde spíš o módní výstřelek. Projdi si vlákno a fórum a pár opravdu "All Black" hodinek objevíš.

Odesláno
"All Black" a "Full All Black"... Válím se smíchy. :lol2: Co třeba "Purely Full All Black"? Džízas... Kontrast, o kterém tak učeně píšeš, tam právě není. I přesto se takové hodinky v současnosti vyrábějí. Jde spíš o módní výstřelek. Projdi si vlákno a fórum a pár opravdu "All Black" hodinek objevíš.

Aj v názvoch sa da byť pedantný, tak ako v tvojich prvých vyjadreniach /vkladať len komplet čierne/, nie?!... Ja som smeroval len otázku k tomu, že či je tu vlákno "čiastočne" čierne, ako "ostrielaný" člen by si mohol vedieť :)

Ale ako pozerám menej ako 50% su v tomto vlákne uplne čierne...

Ok späť k téme, sympatické čierne

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Aj v názvoch sa da byť pedantný, tak ako v tvojich prvých vyjadreniach /vkladať len komplet čierne/, nie?!... Ja som smeroval len otázku k tomu, že či je tu vlákno "čiastočne" čierne, ako "ostrielaný" člen by si mohol vedieť :)

Ale ako pozerám menej ako 50% su v tomto vlákne uplne čierne...

Hele, fakt nic proti...

Tento typ hodinek (All Black) mě vůbec nezajímá - z pohledu odečítání času. A vím, že bych si je nekoupil. Naopak vlákno mám celkem rád, místy je to slušné obludárium. A 100%-ně All Black je jich zde opravdu menšina.

Odesláno

OK mas pravdu RADO nie su cisto cierne !

Ale potom v tomto celom vlakne su asi len 3 ks FULL BLACK ale aj to je otazne

nakolko je tam viac "odtienov" ciernej ( tmava, svetlejsie ..... ) + lesk.

Mam otazku, ktory material na puzdro je naozj BLACK ?

Ziadne take ze PVD a podobne upravy chemiou , teplom .....

Teda cele puzdro nie len povrchova uprava.

Odesláno

ale tam su biele rucicky,biely podklad pod datumom,akesi biele napisy,nepresiel si :D:D ale ne,podla mna su dost black na to,aby boli allblack v porovnani s klasickymi hodinkami :)

Odesláno
tu mas jedny zaujimave :D

zen_desktop_medium.jpg

:D Konečně něco veselý :D

Mě se líěběj ty ručky, jak maj úplně stejnou barvu jako datumovka :D

P.S. Postni nějaký živý fotky, třeba z koupelny :D

Odesláno
:D Konečně něco veselý :D

Mě se líěběj ty ručky, jak maj úplně stejnou barvu jako datumovka :D

P.S. Postni nějaký živý fotky, třeba z koupelny :D

som rad ze sa pacia :D

s tymi zivymi fotkami bude problem,je dost tazke ich odfotit :D

Odesláno (upraveno)
som rad ze sa pacia :D

s tymi zivymi fotkami bude problem,je dost tazke ich odfotit :D

Ok tak skus na bielom podklade :smile_anim: , ale neviem ci to budu potom akceptovat ako FULL BLACK.

Upraveno uživatelem eRDedi
Odesláno
Ok tak skus na bielom podklade :smile_anim: , ale neviem ci to budu potom akceptovat ako FULL BLACK.

min. jednému členovi to nebude sedieť podla presnej požiadavky - FULL BLACK, ale sympaticky odfotené :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Citizen Men's Eco-Drive Stiletto Black Ion-Plated

Case diameter: 31.5 millimeters

Case Thickness: 5 millimeters

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Díky tomuto fóru musím mít jedny all black. Zvažuju něco max. do 10 tis. Našel jsem tyto hodinky značky Invicta, až na tu bílou datumovku nevypadají špatně, ale vím že spousta lidí je zaměřena proti této značce. Jaký je Váš názor? Kopíruje tento model něco? Finančně by byl optimální :thumbsup_anim: . Nebo si klidně nechám poradit něco jiného. http://www.amazon.com/Invicta-Exclusive-Sp...mp;sr=1-2-spell

Upraveno uživatelem sect
Odesláno
Díky tomuto fóru musím mít jedny all black. Zvažuju něco max. do 10 tis. Našel jsem tyto hodinky značky Invicta, až na tu bílou datumovku nevypadají špatně, ale vím že spousta lidí je zaměřena proti této značce. Jaký je Váš názor? Kopíruje tento model něco? Finančně by byl optimální :thumbsup_anim: . Nebo si klidně nechám poradit něco jiného. http://www.amazon.com/Invicta-Exclusive-Sp...mp;sr=1-2-spell

az na to desne logo se mi dokonce i libi. ale je to porad jen invicta... jestli se ti libi, nemas co resit, ne? co je komu do toho, jake hodinky nosis? ;)

412Ser389IL._SL500_AA300_.jpg

Odesláno

Tak jsem našel ještě tyto, sice nejsou úplně ALL, ale zase na nich půjde poznat kolik je hodin :smile_anim: :

Typ Pánské

Ciferník Ručičkový

Pouzdro Ocelové/PVD

Vodotěsnost 200 m

Pásek Ocelový PVD

Sklo Safírové

Pohon Bateriový

Průměr 45 mm

Barva Černá

Datum Ano

Další funkce Osvětlení číselníku: Luminox Light Technology

Typ strojku: Ronda 715 HH6

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...