Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

takmer nenosené glashuttky s remienkom z PVC podšitým kožou.Ak si predstavíme, že v tom čase sa zarábalo brutto 800.- Kčs stáli vlastne jeden celý plat.V takomto stave sa ich asi veľa nezachovalo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
takmer nenosené glashuttky s remienkom z PVC podšitým kožou.Ak si predstavíme, že v tom čase sa zarábalo brutto 800.- Kčs stáli vlastne jeden celý plat.V takomto stave sa ich asi veľa nezachovalo.

maji pozlacené pouzdro nebo zlaté? :) jinak skvělý stav jasný šuplíkovky

Odesláno
maji pozlacené pouzdro nebo zlaté? :) jinak skvělý stav jasný šuplíkovky

keby boli zlaté , bolo by hej.Iba pozlatené, ale stoja za to. Sú to moje najkrajšie nemecké hodinky.

Odesláno
Moc pěkný kousek a ta origo krabička s papírama tomu dodává skutečně grády. Pochopil jsem dobře, že strojek má výrobní číslo 65?

neviem, neotvátral som ich. Vyskúšal som ich išli asi 40 hodín.Nemal som na to dôvod otvárať ich. Papiere k nim sú origo. Ak ideme podľa logiky, že dýnko je spodné číslo a to je na fotke zhodné , a werk je stroj mala by to byť pravda.

• po 4 týdnech...
Odesláno
neviem, neotvátral som ich. Vyskúšal som ich išli asi 40 hodín.Nemal som na to dôvod otvárať ich. Papiere k nim sú origo. Ak ideme podľa logiky, že dýnko je spodné číslo a to je na fotke zhodné , a werk je stroj mala by to byť pravda.

Doporučoval bych Ti si od Andrého Stoppoka objednat k nim originální Glashutte kožený řemen, podívej se na jeho stránky http://www.as-glashuette.de/, nový řemen jejich perfektní vzhled ještě umocní.

Odesláno (upraveno)
Tady jsem videl spoustu GUB, ale zadne se mi nelibily. Az na tyto. Jete totiz vypadaji GUB o poznani hure nez Primky. Nebo se mi to jen zda?

Jen ještě malý příspěvek do diskuse :)

Upraveno uživatelem Apep
Návštěvník tolja
Odesláno
Jen ještě malý příspěvek do diskuse :)

Jsou Tvoje? Ty černé mají ocelové pouzdro?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...