jfidler Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 (upraveno) Zdravím chronomagory. Podařilo se mi na Aukru získat celkem pěkný kousek, aniž bych tomu teda nějak extra rozuměl, ale prostě se mi líbily. Jelikož jsem ale o značce Anker nenašel žádné informace (krom toho, že tuto značku nyní vlastní Quelle a že to byl jeden z mnoha tehdejších malých výrobců), chtěl bych poprosit zkušenější, zda by mi o nich nedokázali povědět něco bližšího - aspoň přibližné časové určení. Přidávám fotky z Aukra: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: Překlep Upraveno 24. dubna 2009 uživatelem jfidler
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Já bych řekl 1. pol. 20.stol., období mezi dvěma světovými válkami
jfidler Odesláno 25. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Já bych řekl 1. pol. 20.stol., období mezi dvěma světovými válkami Tak to je skutečně velmi přibližné ;o)
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 (upraveno) 20. - 30. léta prostě... Nejsem expert Ale jsou opravdu pěkné! Je vidět, že jsou vintage a mají už něco za sebou, přitom jsou ale v natolik dobrém stavu, že bych se je rozhodně nestyděl nosit! Upraveno 25. dubna 2009 uživatelem Tada
jfidler Odesláno 25. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 20. - 30. léta prostě... Nejsem expert Ale jsou opravdu pěkné! Je vidět, že jsou vintage a mají už něco za sebou, přitom jsou ale v natolik dobrém stavu, že bych se je rozhodně nestyděl nosit! No, primárně byly zamýšleny pro přítelkyni, ale čím víc se na ně dívám, tím víc se jí asi začnu poohlížet po jiných ;o)
stana Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Zdravím chronomagory. Podařilo se mi na Aukru získat celkem pěkný kousek, aniž bych tomu teda nějak extra rozuměl, ale prostě se mi líbily. Jelikož jsem ale o značce Anker nenašel žádné informace (krom toho, že tuto značku nyní vlastní Quelle a že to byl jeden z mnoha tehdejších malých výrobců), chtěl bych poprosit zkušenější, zda by mi o nich nedokázali povědět něco bližšího - aspoň přibližné časové určení. Přidávám fotky z Aukra: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: Překlep ono slečny maji dost často rady nové kousky co mají líbivý design a hodinky jsou pro ně dost často modnim doplnkem,nevim starší kousky bych asi ani nekupoval osobně...,pěkný hodinky mě se líbí
jfidler Odesláno 29. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 ono slečny maji dost často rady nové kousky co mají líbivý design a hodinky jsou pro ně dost často modnim doplnkem,nevim starší kousky bych asi ani nekupoval osobně...,pěkný hodinky mě se líbí Proto jsem si našel slečnu, která nedá na líbivý design, a oceňuje střízlivost a jednoduchost :-)
cody Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Anker nejak souvisi s Meister Anker. Meister Anker nejak souvisi se starym Primem. Tenkrat si nejak vypomahali, tusim ze nejake modely pro ne vyrabel prave Prim. Zkuseni me jiste doplni pripadne opravi.
mischa Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Jo, Meister Anker si u Primů nechával vyrábět některé primácké modely pod svým jménem. Jestli spolu Anker a Meister Anker souvisí, nevím
cody Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) Jo, Meister Anker si u Primů nechával vyrábět některé primácké modely pod svým jménem. Jestli spolu Anker a Meister Anker souvisí, nevím Myslim ze jo. Mam jedny doma.Myslim Meister Anker. Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem cody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se