New X-Bob Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Chlapci a děvčata, máte někdo zkušenost - povědomost se značkou Riedenschield? Občas na ní narážím v německých e-shopech, vygooglil jsem jejich web: http://www.riedenschild.de/deutsch/index.html Zmiňují se tam někde, že je montáž v Německu, jasně, že součástky asi nakupují všude (v Asii...) a přiznám se, že některé modely, např. Advance Pro Chrono, se mi líbí. Kalibry mají něco od Eta, pak mají "GeMatic" a quartz asi Miyota. Ceny ne zas úplně za babku, prý ocel, safír atd. vyrábí myslím i pod zn. Thunderbird (letecké modely) a mají v nabídce i "original Cobra 11 Uhr" Musím se podívat, co má Semír na ruce Jen mě nekamenujte, že je to hned Čína atd.
PhoeniX Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Vidím prvně. Vypadá to pěkně, takže díky za info.
Návštěvník YPO? Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 tady je máš za hubičku oproti zbytku světa http://www.rltwatches.co.uk/acatalog/Riedenschild.html kdysi jsem přemýšlel o těch s tím unitasem nakřivo - já bych se toho nebál i když kousek kořenů bude podle mne v asii
New X-Bob Odesláno 25. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 YPO, dík za odkaz. Nemůžu teď po dlooooouhooou dobu nic dalšího kupovat. Ale docela se mi některé modely líbí, vč. jednoho quartzového "leteckého" chronografu, v lautr stejném pouzdře, jako mají Lüm-Tec. to by se mi MOC líbilo. Ad kalibry - tak nevím, nějaká licence původních Eta? Nebo tak něco?
Návštěvník YPO? Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Ad kalibry - tak nevím, nějaká licence původních Eta? Nebo tak něco? vím o tom prd a gůgl odkazuje pouze na riedenschild (kalibry) - proto jsem chtěl jenom s tím unitasem, ale někdo mi to vymluvil - myslím, že kubson
New X-Bob Odesláno 25. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 no jo, já mám teď na 2 roky "hodinkový klid", ale koukám, co pak ke kulatinám (i tak se budu držet v nízké letové hladině) a pak mi to Snow, Falkkon, Skeleton a nakonec i Kubson rozmluví. Nebo manželka
afrikab Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 RLT je natolik duveryhodny server, ze bych se jich nebal.
spiderer Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Ty jak odkazuje YPO jsou zajimavy, ale to logo + ostatni texty me tam pekne s*rou Na nekterych je to logo priserny.. pusobi na me vetsina celkem cinsky a napisy completed in germany nebo co tam na nekterych je tuto domnenku prilis nevyvraceji..ale to neznamena, ze to nutne museji byt nejaky s*acky
Baker Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Uz to tady jednou bylo, nekdo drive psal i o tech jejich kalibrech.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Diskuze na Chronomagu a prohlášení na WatchUseek.
New X-Bob Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Kamile, čestný pionýrský, že funkce "hledat" žádný odkaz na můj dotaz zde na fóru nevyhodila.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Kamile, čestný pionýrský, že funkce "hledat" žádný odkaz na můj dotaz zde na fóru nevyhodila. A nedával jsi do vyhledávání název hodinek tak, jak ho máš v popisu vlákna? Máš tam totiž o jedno "e" víc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se