jiriskopal68 Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Co tomu říkáte tady http://cgi.ebay.com/Limited-EDTN-HAMILTON-...0QQcmdZViewItem Jde o originál model Hamiltonů,zdá se mi ta cena příliš nízká.A jak se dá na eBay nakupovat?Díky za rady a návody
Baker Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 4 dny do konce, cena se jeste dost zmeni. Jinak ten prodejce je v pohode, staci tady trochu pohledat.
jiriskopal68 Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 4 dny do konce, cena se jeste dost zmeni. Jinak ten prodejce je v pohode, staci tady trochu pohledat. Takže to funguje na způsobu aukce jestli tomu dobře rozumím.Jak se tam dá nakupovat?Musím mít otevřený nějaký účet?Docela mě ty Hamiltoni dostaly.
Baker Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Takže to funguje na způsobu aukce jestli tomu dobře rozumím.Jak se tam dá nakupovat?Musím mít otevřený nějaký účet?Docela mě ty Hamiltoni dostaly. Ano je to aukce, je treba se zaregistrovat, mit platebni kartu a zridit si ucet u papypal.
jiriskopal68 Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Ano je to aukce, je treba se zaregistrovat, mit platebni kartu a zridit si ucet u papypal. Hmm dost složité, moje AJ není na takové úrtovni
jiriskopal68 Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Hmm dost složité, moje AJ není na takové úrtovni No, ještě se tomu pověnuju, teď musím na zahradu čistit bazén, venku to bude za chvíli na koupáníčko ale zatím děkuji
abbot Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Hmm dost složité, moje AJ není na takové úrtovni Hele ono tohle nakupování na angličtinu zase tak náročný neni . Angličtinu to chce mít až když musíš řešit nějakej problém a s tim by ti tady určitě spoustu lidí pomohlo... A paypal, respektive zaregistrování se na ebayi neni o nic náročnější, než založit si email, projdi si všeobecnou diskuzi, už se to tu řešilo hodněkrát a najdeš tam podrobný návody. Jinak taky může s angličtinou pomoct google translator, sice ti text/stránku přeloží jak tatar , ale s trochou fantazie to úplně stačí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se