Oris skeleton Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Pěkný, originální, ale ta horní polovina hodinek mi přijde prázdná, je tam jen trojice ozubených koleček kolmo na dno hodinek, takže okolo nic není, což je škoda.
Návštěvník Matterhorn Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 (upraveno) Je to šerednost sama, z těhle malovýrobců mě zaujal jen Romain Jerome a jeho výrobky z oceli Titanicu. Romain je frajer. Edit odkaz na stránky Romaina Jerome Upraveno 24. března 2010 uživatelem Matterhorn
sureshot Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 estetika je vzdy subjektivna zalezitost tazko to takto hodit vsetko do jedneho vreca ako serednost, mne pridu vynimocne, progresivne pekne. pravda je vsak niekde uprostred
hanni Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 (upraveno) Mne sa tieto nove firmy celkom pozdavaju, prinasaju do hodinariny trosku technoidnejsi nadych a nove technologie. Osobne sa mi az na model T1000 modely tejto firmy celkom pacia, vzdialene to vo mne evokuje styl niektorych modelov Ullyse Nardin . Takze ja novym hodinarskym firmam fandim Upraveno 26. března 2010 uživatelem hanni
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Těch šest pérovníků vypadá úplně neuvěřitelně.
sureshot Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 a tych 1000 hodin rezervy a natahovanie hodiniek tiez
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Vlastně bych si přál vidět ten stroj při natahování na živo. Neumím si to dost dobře představit. Určitě by šlo o zážitek. Zajímalo by mě, jak je vše zpřevodované. Ale asi to moc dlouho trvat nebude, když se vše rozdělí mezi šest pérovníků. Safír vypadá skvěle. Jen měl být i po bocích pouzdra. Pozorovat vše v pohybu by byl biograf.
sureshot Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 to ano, aj na tom videu kde to ukazovali bolo vidno silu tej paky. zafir z bokov urcite ano, skoda stroj je krasny zboku. alebo aspon viac zvrchu potiahnut do sirky ten zaf.
vladimir72 Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 "Za tímto strojem šel bych světa kraj" BOMBA!!!! nádhera
peterivan Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Celkom by ma zaujimalo kolko sa vyrobi a preda takychto kuskov......
Harwey Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 nieco aj pre motorovych nadcencov:) Rebellion + Zenvo https://www.rebellion-timepieces.com/en/news-timepieces-rebellion-timepieces-and-zenvo-automotive-announce-collaboration-zenvo-branded-limited-edition-watch-revealed-c1-a62.php a k tomu este Asymmetrical Double-Axis Tourbillon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se