Přejít na obsah

Casio GS 1100

Doporučené příspěvky

Nemate nekdo prosim navod na tyhle hodinky? Pripadne na podobny typ. Vubec se mi nedari tam cokoliv nastelovat, raficky jezdi sem a tam a nevim co s tim. Pokusy naslepo nic neprinasi. Nebo jestli nekdo muzete napsat par zakladnich typu.

post-3003-1241805595.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO?

už si to moc nepamatuji, ale přidržením tlačítka mode se musí dostat velká vteřinovka do pozice work a pak už se to šteluje ostatníma tlačítkama - český návod by měl možná ještě mít člen stando (pokud už je neprodal)

Odkaz ke komentáři

4 Dantechno: Diky, anglicky navod jsem dostal, to mi ale hlava nebere. Ani z obrazku jsem to nepochopil:-(

4 YPO: Diky, zkusim mu napsat, oni asi byli puvodne jeho, ja jsem treti majitel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
4 Dantechno: Diky, anglicky navod jsem dostal, to mi ale hlava nebere. Ani z obrazku jsem to nepochopil:-(

4 YPO: Diky, zkusim mu napsat, oni asi byli puvodne jeho, ja jsem treti majitel.

cody je to fakt jednoduchý - jenom to složitě vypadá - čistě teoreticky pokud máš nastavené správné časové pásmo tak se to v noci našteluje samo

Odkaz ke komentáři

To je me jedine stesti, ze asi nastavena radio synchronizace. Pac jdou na vterinu presne. Stopky jsem asi pochopil, pokud nemaji mezicasy... Ale gmt, synchro, rezerva chodu, budik (budiky?) se mi nedari nastelovat. Pockam jestli poradi Stando a Gil, pak se na to asi vyflaknu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
To je me jedine stesti, ze asi nastavena radio synchronizace. Pac jdou na vterinu presne. Stopky jsem asi pochopil, pokud nemaji mezicasy... Ale gmt, synchro, rezerva chodu, budik (budiky?) se mi nedari nastelovat. Pockam jestli poradi Stando a Gil, pak se na to asi vyflaknu.

budík je nahoře on,off, ale už nevím jak se to šteluje

Odkaz ke komentáři

Diky vsem, anglicky manual mam, jen neumin anglicky. Ale snad to nejak pujde, tech kombinaci nemuze byt zas tolik. Alespon si budu mit s cim hrat. Jinak je zajimave cucet jak rafiky a datum jezdi sem a tam:-)

Odkaz ke komentáři

našel jsem vlákno,kde jsem četl o těchto G-čkách......snad Ti to bude něco malinko platné.... :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16255

Dikes, vlaken o Geckach tu tak moc neni, vcera jsem je poctive projel svechny. Tam se resi hlavne serizeni raficek na indexy, coz se take muze nekdy hodit. Stopky uz zvladam, budik taky. Mam do pondeli co delat. Horsi je, ze ted mi hlavou strasi furt jeste Mudmany :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Dikes, vlaken o Geckach tu tak moc neni, vcera jsem je poctive projel svechny. Tam se resi hlavne serizeni raficek na indexy, coz se take muze nekdy hodit. Stopky uz zvladam, budik taky. Mam do pondeli co delat. Horsi je, ze ted mi hlavou strasi furt jeste Mudmany :suicide_anim:

To se nam to rozrusta . Ktere konkretne, je jich docela dost ruznych typu. (asi 3)

Odkaz ke komentáři

Priznam se ze mi jeste vrtaji hlavou taky Gulfmany:-) Priliv a odliv je komplikace na kterou u mechaniky financne asi nikdy nedosahnu, tak nevim.

Zase ty Mudmany jsou fakt ultras, lepsi odolnost nez MUD asi zadne hodinky nemaji. Co se desingu tyce, libi se mi zatim nejvic s inverznim displejem. Samozrejme ze Solar a Radio, coz jsem s inverznim displejem jeste bohuzel nenasel.

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze s reverznim displayem se Mudmany, ktere by byly s radiovym signalem nevyrabi. Ale muzu se mylit.

Osobne z tech dvou bych dal prednost Gulfmanu. Proste se mi libi vice, a taky to obtiznejsi mackani tlacitek mne osobne docela vadi. I kdyz je vlastne nenosim, ale i tak... :)

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze s reverznim displayem se Mudmany, ktere by byly s radiovym signalem nevyrabi. Ale muzu se mylit.

Osobne z tech dvou bych dal prednost Gulfmanu. Proste se mi libi vice, a taky to obtiznejsi mackani tlacitek mne osobne docela vadi. I kdyz je vlastne nenosim, ale i tak... :)

Asi se jako obvykle nemylis, hledal jsem je predevcirem do rana a taky nenasel:-(

Prosim te nikde nejsou fotky remenu a spon, mohl by jsi nejak strucne shrnout rozdily v Mudmanech a Gulfmanech - pouzdra, uchyceni (vymena za jiny) remene, remeny, spony (typ)?

Odkaz ke komentáři

Mrkni se sem http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...=mudman+gulfman .

Vymena za jiny remen. Na to jsou asi u vsech g-shocku i protreku potreba tzv. adaptery a pod nimi pak ten remen (mel jsem tak NATO na Protreku) provleces.

Mudman ma na remenu pro kazdou pozici 2 diry a spona 2 zobacky. Gulfman ma jednu radu.

Oba existuji i radiove rizene.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Cody,

taky přemýšlím o koupi Mudmanů ..... Asi klasiku s červenýmy tlačítky ..... Tak by jsme to mohli sfouknout spolu a podělit se o poštu. Nějak nespěchám tak kdyžtak dej pak vědět.....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...