serfik Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Ahoj, zajímá mě Váš názor na rozdíl mezi těmito stroječky - obepínají je designové kousky z dílen Tag Heuer a Omega Automatic Calibre 8 RS C.O.S.C. Movement Swiss Automatic Co-axial C.O.S.C. Chronometer Any idea?
honza71 Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 (upraveno) Ahoj. Sorry já ti neporadím jsem amatér a velký "A", ale díky za založení tohoto vlákna. Budu ho se zájmem sledovat. Tady na fóru to asi skončí příklonem k omegáckýmu stroji, ale protože mají jak píšeš oba C.O.S.C. , tak si myslím, že nemůžeš udělat chybu při výběru. Zaměř se na hodinky, jak ti sednou a jak se ti líbí. Mě bere u TH Link a u Omegy De Ville , kde je myslím zrovna CO-axial. A Link má chronometr s C.O.S.C. také. Upraveno 9. května 2009 uživatelem honza71
gougy Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Coax od Omegy je Coax od Omegy:), ale velké datum a GMT funkci Ti (zatím)nenabídnou, takže rozhodovat se musíš sám. (často si lidé na fórech hrají se srovnáváním s auty, tady to vidím na srovnání motorů Lexus Hybrid vs. BMW335i, každý má "něco", oba jistě vyhoví TUV (COSC) normám...)
honza71 Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Ahoj, čekal jsem rozsáhlou diskuzi a ono nic !!! To tu není nikdo zkušený a znalý, kdo je ochotný podělit se o názor a poradit, když má někdo zájem o informace. Upraveno 13. května 2009 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se